divendres, 30 de juny del 2017

El Festival de Pedralbes rebaixa els preus


EL FESTIVAL JARDINS PEDRALBES CELEBRA LA REDUCCIÓ DE L'IVA CULTUR,
AMB UNA REBAIXA DELS PREUS ALS CONCERTS
QUE RESTEN PER FINALITZAR LA Vª EDICIÓCONCERTS COM ROSANA, STING, LUDOVICO EINAUDI …
BAIXARAN UN 11% EL PREU TOTAL DE L’ENTRADA

El Consell de Ministres ha aprovat la baixada de l'impost sobre el valor afegit (IVA) dels espectacles en directe de l'actual 21% al 10%, tal i com s'ha publicat en el BOE de pressupostos generals. 

La pujada de l'IVA cultural, establerta l'any 2012 dins un paquet de mesures per frenar el dèficit pressupostari, va portar l'IVA als concerts, al teatre i al cinema fins al 21%, molt per sobre la mitjana europea, i que durant aquests quatre anys i mig ha provocat nombroses pèrdues en uns sectors que ja estaven molt tocats per la crisi econòmica des d'uns anys abans. 

Concert Studio arran d’aquesta bona noticia pel sector de l'oci ha decidit abaixar els preus un 11%, diferència real entre l’impost de valor afegit anterior i el nou, de tots els concerts que encara queden per celebrar-se dins la Vª edició del Festival Jardins Pedralbes.

Ja es poden adquirir les entrades als nous preus de Rosana, Sting, Broadway & West End Divas, Jarabe de Palo, Air, Yann Tiersen, Roger Hodgson, Ludovico Einaudi, Art Garfunkel... 

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More