dimarts, 29 d’agost del 2017

Daniel Anglès i el cor Giovinetto a l'Aliança del Poble Nou

Daniel Anglès i el cor Giovinetto presenten a Barcelona ‘Acompanyats’
al Casino de l'Aliança del Poble Nou
dimarts 12 de setembre a les 9 del vespreHi participarà Sergi Cuenca al piano, director musical de ‘El Rey León’.

Al repertori hi figuren fragments de grans musicals, 

coneguts temes com ‘Paraules d’amor’ 
o els èxits que han portat al cor a la final del programa ‘Oh Happy Day’.


Daniel Anglès i Giovinetto, finalistes de la tercera edició del programa Oh Happy Day, presenten a Barcelona una nova proposta musical: Acompanyats. 

A l’escenari també hi serà Sergi Cuenca, director musical de El Rey León i íntim col·laborador de Daniel Anglès en diferents projectes. 

Durant el concert es podran escoltar fragments de musicals tan coneguts com Mar i Cel o Els Miserables, grans temes en català com Paraules d’amor o Amor Particular o altres èxits, com Think d’Aretha Franklin, que han fet que el cor sigui un dels més estimats de les últimes edicions del programa de TV3.

Daniel Anglès, impulsor d’aquesta proposta, va veure durant el programa que calia anar més enllà i va crear, amb Cuenca, un projecte comú amb un dels grups amb qui va ser sentir-se identificat des de primer moment. L’espectacle es va estrenar amb molt d’èxit el passat mes de maig.

El cor Giovinetto completa la seva gira amb Acompanyants: un espectacle fresc, amb energia, per a tots els públics i amb el suport de dos dels millors professionals de teatre musical del país.


Daniel Anglès: Vinculat professionalment al teatre musical des dels 18 anys, actualment, prepara, com a director, la versió catalana de Fun Home, que s’estrena el gener de 2018. 

Ha treballat com actor en musicals com Rent o Hedwig & The Angry Inch, com a director d'espectacles com Rent o Hair, també ha estat director de càsting de grans musicals com La Bella i la Bèstia, Mamma Mia! i Els Miserables. Com a intèrpret ha presentat el seu primer projecte discogràfic, Punto de Rocío. 

També és director i fundador de l’escola AULES – Arts Escèniques de Barcelona, on es forma a futurs intèrprets de teatre musical.Sergi Cuenca: Músic, pianista i compositor. En teatre musical ha treballat com a director musical d'èxits com Rent; El temps de Planck de Sergi Belbel i Òscar Roig; Gaudí, de Jordi Galceran, Esteve Miralles i Albert Guinovart, Mar i Cel de Dagoll Dagom, i a Madrid ambChicago, Hair i des del 2013 a El Rey León.Giovinetto:  Cor format per onze joves, 3 nois i 8 noies, d'entre 17 i 20 anys a Puig-reig, amb l'objectiu de participar al concurs televisiu de corals de TV3, Oh Happy Day. 

Al 2015, el grup va participar a la tercera edició del programa on competien amb corals d'arreu del país, interpretant temes d'autors i estils molt diversos. El grup fou finalista i va quedar en segona posició a la final del programa.

Preu de les entrades:  12€

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More