dissabte, 5 d’agost del 2017

Per si no ens tornem a veure, al Raval


"Per si no ens tornem a veure", d'Alícia Serrat i Marc Sambola
Un musical de proximitat senzill i fresc inspirat en les comèdies clàssiques 
torna a El Maldà del 7 al 30 d'agost

Marc Sambola amb l'Enric Sunyol davan de El Maldà
Esteu escoltant l'entrevista amb en Marc Sambola, que ens parla d'aquest espectacle


Sinopsi:

Els Reis d'Arden reben una carta dels Reis de Dumaine on els proposen que la seva filla Anne es casi amb el príncep William d'Arden. Però els joves prínceps no tenen cap intenció de casar-se i menys amb algú que gairebé no coneixen. Tots dos, sense saber-ho, tenen la mateixa idea: Fugir amb una identitat falsa i descobrir com és el món més enllà dels seus regnes. Però per més disfresses que portin, i per més que canviïn una vegada i una altra d’identitat, els dos prínceps es troben i s’enamoren irremeiablement.

Per si no ens tornem a veure és la història de dues persones que no són el que diuen ser. És una història de disfresses i d’identitats falses on el destí, igual que l’amor, és inevitable. I és sobretot un homenatge a les comèdies clàssiques com Leonci i Lena, El joc de l'amor de l'atzar o Al vostre gust, que tracten d'històries on les aparences, les classes socials i les disfresses tenen un paper important.

L'espectacle juga amb una estètica i un llenguatge que cavalca entre un to més clàssic i un de més actual, perquè malgrat tractar-se d'una història de prínceps i princeses l'obra te una lectura més contemporània. Per si no ens tornem a veure és unespectacle de teatre musical íntim, de petit format, amb direcció d'Alícia Serrat, direcció musical de Marc Sambola i on el Daniel Anglès s'encarrega de la producció artística. Per si no ens tornem a veure és interpretat per Anna Lagares, Edgar Martínez i Marc Sambola.

Aquest musical senzill i fresc, però de gran complexitat musical, torna per amenitzar les nits d'agost, un mes d'estiu on poques sales de teatre obren.

Llibret i lletres: Alícia Serrat
Direcció: Alícia Serrat
Direcció Musical: Marc Sambola
Intèrprets: Anna Lagares, Edgar Martínez i Marc Sambola
Producció Artística: Daniel Anglès

De dilluns a dimecres a les 20.30h. Els dies 15 i 16/08 no hi ha funció.
Teatre musical. Català. Durada: 70 min


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More