diumenge, 11 de febrer del 2018

CONVOCATÒRIA RESIDÈNCIES L'ESTRUCH

CONVOCATÒRIA RESIDÈNCIES
De NauEstruch, MèdiaEstruch i Sabadell Obert
Fins el 5 de març de 2018

Oberta la convocatòria pública per a la temporada 2018-19 
Residències del setembre 2018 al juny del 2019

L'Estruch, Fàbrica de creació de les arts en viu és un equipament municipal de Sabadell que compta amb diferents espais de residència i de difusió escènica.

Els artistes o grups que siguin seleccionats en aquesta convocatòria podran accedir, segons projecte i disponibilitat, a d'altres serveis del centre com són: sales d'assaig, medialab, espai multimèdia, teatre o allotjaments, que s'haurà de compartir amb altres artistes. 

A més dels espais i instal·lacions de l’Estruch, aquesta fàbrica de creació permet l’intercanvi i la col·laboració entre artistes, grups i companyies de diferents disciplines artístiques. 

A més, de NauEstruch i MèdiaEstruch, l’Estruch també compta l’àrea de dansa i nous formats, i circ.
 


Residències de NAUESTRUCH
L'àrea d'arts visuals i performance

Nauestruch és l'àrea especialitzada en arts visuals i performance, amb especial interès en propostes al voltant de polítiques del cos. 

L’Estruch ofereix dues convocatòries per a projectes d’arts visuals i performance:

Convocatòria d’Arts Visuals i Performance

Dirigida a artistes, curadores, investigadores o projectes col·lectius de qualsevol procedència que es puguin beneficiar dels espais de treball i recursos del centre, el seu entorn transdisciplinar, i de l’acompanyament al desenvolupament dels seus projectes.

L’Estruch ofereix espai de treball en taller compartit, allotjament en habitació compartida i un ajut a la producció del treball a acordar amb la curadora a més a més de la promoció i difusió del treball dels residents.

Es valora la qualitat i interès de la proposta, la incidència i profit de la residència en el desenvolupament del projecte o en la carrera de l’artista i els projectes amb atenció pel territori de Sabadell a més a més del compromís de les artistes en la participació a les activitats relacionals i cooperatives de l’Estruch.

Trobareu més informació i les bases de la convocatòria en aquest  ENLLAÇ

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More