dimecres, 5 de juny del 2019

7è Festival Jardins Pedralbes


7è Festival dels Jardins de Pedralbes


La carismàtica Carla Bruni serà l'encarregada d'inaugurar aquest vespre la setena edició del festival, que es prolongarà fins al 15 de juliol. 

Carla Bruni arrencarà el festival amb el seu últim treball discogràfic French Touch. 

Un àlbum on interpreta onze cançons en llengua anglesa amb un toc íntim i personal, que inspiren el concepte francès d’amor a primera vista.

Amb un inimitable estil acústic i malenconiós, la cantautora italiana nacionalitzada francesa s’ha atrevit a versionar cançons tan icòniques com Enjoy the silence de Depeche Mode, Miss you dels Rolling Stones o Highway to hell d’ AC/DC, entre altres. Una selecció que probablement ha suposat un repte per l’artista, que ha decidit portar temes universals al terreny més personal.

Tres dies després, arribaran les Étoiles de l'Ópera de París.


La companyia de dansa més cèlebre del mon, el Ballet de la Òpera Nacional de París arriba a l’auditori per interpretar una gala repleta de peces clàssiques com El llac dels cignes de Rudolf Nureyev i Traikovsky Pas de Deux de George Balachine i altres tant emblemàtiques com El Corsari i Don Quixot.

Fundat fa més de 300 anys per Lluis XIV, Rei de França, el ballet de la Òpera Nacional de París compta amb un cos d’excel·lents ballarins que s’acosta a la perfecció, en el que destaquen les Étoiles, el rang més alt que pot adquirir un ballarí. Un espectacle d’una bellesa incalculable, que adquireix una màgia especial per ser interpretat en un escenari a l’aire lliure. Amb actuacions com aquesta, el Festival Jardins Pedralbes reafirma el seu compromís no només amb la música si no també amb la dansa.

PROGRAMACIÓ DEL FESTIVAL          VIU EL FESTIVAL JARDINS DE PEDRALBES AMB ELS 5 SENTITS
Podeu gaudir d'aquest magnífic vídeo promocional clicant  AQUÍ


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More