dimecres, 26 de juliol del 2017

Sota la catifa, al Gaudí


“SOTA LA CATIFA” 
un espectacle de JORDI CALAFÍ i ALEXIS GARCIA,
al Teatre Gaudí a partir de l'1 d'agost

Direcció d’ÓSCAR MOLINA.

Intèrprets: JORDI CADELLANS, RAMON GODINO, OSCAR JARQUE i RAÜL TORTOSA
Amb la participació, en algunes de les representacions, de la banda Malacara & Wilson band

Sinopsi

Una habitació d’un luxós hotel. Medina, un home elegant d’uns cin­quanta-tants o seixanta-pocs anys, jau a terra, moribund.

Hores després, David, Toni i Àlex, tres detectius d’uns quaranta i es­caig que són a l’hotel per participar en el congrés anual organitzat pel seu col·legi professional, venen a l’habitació del seu professor, Medina, a buscar-lo. El qui és considerat el degà dels detectius a Ca­talunya havia de fer el discurs inaugural del congrés fa una hora però no s’ha presentat a l’auditori davant els seus col·legues.


Els tres detectius troben l’habitació buida però regirada com si hi ha­gués hagut una baralla. I, sota de la catifa, una estranya catifa que no hi ha en les altres habitacions de l’hotel, taques de sang.

David, Toni i Àlex intentaran esbrinar què és el que ha passat amb Medina. Tots tres es coneixien de quan havien estudiat junts a la uni­versitat però, des de fa més de quinze anys, porten vides a part, ex­ceptuant encontres puntuals per algun cas o acte del col·legi de detectius.

En la seva feina diària, estan acostumats a trobar la merda que la gent té sota la catifa però, aquesta nit, els tocarà netejar la seva.-

Horari: De dimarts a dissabte a les 21:00h. Diumenge a les 20:00h
Espectacle en català. Durada: 90 min.
Molts dels dies, abans de la funció, 
actuació especial de la banda Malacara & Wilson band. 

Un plus afegit a l'espectacle, per gentilesa d'Estrella Damm.0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More