dissabte, 28 d’octubre del 2017

Mali Vanili estrenen el Teatre de La Gleva a Bcn.

MALI VANILI, presenten:
"LO NOSTRE NO FUNCIONA "

Un espectacle diferent ple d’humor i cançons 
amb el que s'estrena un nou espai teatral a Barcelona:
Teatre de la Gleva, carrer de la Gleva num. 19 
fins el 5 de novembre.Els Mali Vanili, Jofre Borràs i Miquel Malirach, després del seu darrer èxit, tornen amb un espectacle trencador, fet de cançons originals i plenes de matisos, diàlegs ocurrents, jocs de paraules, lletres enginyoses i enormes dosis d’humor. Un duet irreverent i tendenciosament actual que ens presenta la improbable història dels seus millors fracassos.

Una comèdia d’humor antiintel·lectual, un show pop d’autoajuda que no et pots perdre!

Mali Vanili, els artífex del Hit “Espanya carinyo, lo nostre no funciona” presenten "LO NOSTRE FUNCIONA. Un espectacle trencador amb cançons originals i plenes de matisos, diàlegs ocurrents, jocs de paraules, lletres enginyoses i enormes dosis d’humor. 

Mali Vanili són un duet irreverent i tendenciosament actual que ens presenta la improbable història dels seus millors fracassos. El seu flagrant optimisme o potser la inconsciència de les seves limitacions els han dut a intentar-ho gairebé tot: del hip-Hop a la bossa nova, passant per les balades dels 80, l’indie més folklòric i infinitat de gèneres absolutament diversos ideats des del segell inconfusible dels Mali Vanili. 

Una comèdia d’humor anti-intel·lectual, un show pop d’autoajuda, una gamberrada extraordinària que no et pots perdre!

Podeu trobar el vídeo de la seva cançó més emblemàtica en aquest ENLLAÇ

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More