dimarts, 23 d’octubre del 2018

La família Addams


La Família Addams trasllada la seva tétrica residència en el Teatre Coliseum.


Per aquesta família estar trista és ser feliç, l'insensat és l'assenyat, sentir dolor és sentir alegria i la mort i el sofriment són la matèria de la qual estan fets els seus somnis. No obstant, aquesta peculiar família és a punt d'enfrontar-se a un dels malsons més esborronadors de tot progenitor; els seus nens es fan grans.

Durant centenars d'anys, Gómez i Morticia, han tractat de preservar els autèntics valors Addams, tan especials com a únics, però per molt que desitgin seguir vivint en aquesta harmonia, alguna cosa inesperada pasa: la seva macabra i benvolguda filla Miércoles s'ha enamorat de Lucas Beineke, un noi dolç, afectuós i intel·ligent d'una família “normal” i respectable d'Ohio.

Benvinguts a una nefasta, fatídica nit, a casa dels Addams, els més ocults secrets es revelaran, les relacions, enamoraments i amistats seran examinades, i la Família Addams al complet, ancestres inclosos, haurà de fer front a l'única i terrible cosa que ha aconseguit evitar durant generacions: el canvi.

Podeu escoltar l'entrevista amb el "Tiet Fetido": Frank Capdet -Premeu el Play-

En Frank Capdet amb l'Enric Sunyol durant l'entrevista  (Fotos TVergés)

I en aquest ENLLAÇ trobareu un simpàtic vídeo promocional

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More