dissabte, 28 de març del 2015

Trilogia Tot pels diners, a l'Espai Lliure





LA NOSTRA RELACIÓ AMB ELS DINERS EN UNA TRILOGIA
Tot pels diners s'enceta amb Mammón, de Nao Albet i Marcel Borràs, 
el 10 d'abril a l'Espai Lliure

La crisi ha posat de moda que parlem més de diners. Però ho fem realment? Quina relació tenim amb els diners? Quin valor els donem en el nostre dia a dia? En som esclaus o són sovint l'excusa per convertir-nos-hi? Els diners són potser el nostre últim tabú? Per mirar de trencar-lo, hem demanat a cinc creadors, Nao Albet, Marcel Borràs, Iván Morales, David Selvas i Victòria Szpunberg, que facin tres propostes sota el mateix signe: estem disposats a fer-ho tot pels diners?

Tot pels diners és una coproducció entre el Teatre Lliure i La Brutal. Els tres mutatges que la composen, Mammón,Cleòpatra i L'onzena plaga, es presentaran a l'Espai Lliure.

Nao Albet i Marcel Borràs parteixen del relat mitològic de Mammó, el dimoni de l'avarícia pels cristians i el Déu de la bonança pels fenicis, per abordar la qüestió de la Síria actual, un país immers en una de les guerres més cruels del nostre segle. Mammón es podrà veure del 10 al 26 d'abril.

Iván Morales parteix de les piràmides d'Egipte per qüestionar-se, a través del narcotràfic i de la prostitució, la micro-economia de les vides de la gent que l'envolta. Cleòpatra es podrà veure del 6 al 24 de maig.

David Selvas i Victòria Szpunberg parteixen d'una parella que no es pot separar per motius econòmics per parlar de com l’estructura mercantil ho destrueix tot. L'onzena plaga es podrà veure del 4 al 21 de juny.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More