dimecres, 11 de desembre del 2013

Boig per tu, el musical amb cançons de Sau

Es un espectacle fresc, amb una energia que contagia a tot aquell que vagi al Barts a gaudir d’aquest magnífic musical. 14 cantants, d’una joventut exultant, i 5 experimentats musics, ofereixen la seva vital versió de les cançons més emblemàtiques de Sau, que aconsegueixen enganxar al públic de manera total i absoluta, fent que els assistents els acompanyin en molts moments.
Un muntatge de Ricard Reguant, en la seva impecable fidelitat al que vol transmetre, junt a Joan Gallart i l’assessorament musical a càrrec de Pep Sala.  

Es un espectacle que no s’han de deixar prendre, ni els seguidors del mític grup ni aquells que, en un moment o altre, han gaudit escoltat alguns dels seus temes,  com  "Boig per tu", que dona nom a l'espectacle,  "El tren de mitjanit" i tants d'altres. Al final un emotiu record per en Carles Sabaté, que ens trasllada a uns temps que no tornaran, però que quedaran en la memòria de tots aquells que varen vibrar amb les seves actuacions i de les generacions que aniran creixen escoltant les seves cançons.

“Boig per tu” és un musical que esperem i desitgem esdevingui  un clàssic, ja que, alhora, serà la millor manera de retre-li homenatge a una de les millors formacions de pop català de tots els temps.

LINK entrevista a Ricard Reguant

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More