diumenge, 15 de desembre del 2013

Super 3 El Musical

L’11 de febrer del 1991,  Televisió  de Catalunya va posar en antena un nou espai infantil, el Club Super 3, que va suposar un trencament  amb el tipus de programació que es feia aleshores pels infants.

22 anys més tard, el Super 3, s’ha convertit en un fenomen social i de comunicació únic al nostre país. Actualment el Club Super 3 té 1.304.215 socis.

Ara  el  Super 3  arriba  al  teatre,  concretament  al Teatre Victoria, amb els seus emblemàtics personatges;  els    que  tots  els    súpers  coneixen, perquè  entren  a  casa  seva a  través  del televisor, però que no poden veure en directe i els afortunats que ho han aconseguit, ho han fet de lluny.

Pensant en ells, s’ha obert una finestra teatral al meravellós univers dels súpers,  per què puguin gaudir,  en persona,  d’en Fluski,  la Pati Pla,  l’Àlex,  en Rick,  en Pau,  la Lila  i  el Sr. Pla,  que  s’han  traslladat   al Teatre Victoria amb aquesta nova aventura musical,  que promet emocions i molta diversió,  per  a  tota  la família, en una historia que s’endinsa en un...... Castell embruixat .

Un repte que assumeix Dagoll Dagom, amb la col·laboració de TV3, en aquest espectacle, protagonitzat pels personatges de la família del Super 3 i les seves populars cançons. 

El Teatre Victoria obra les portes al públic familiar, tots els caps de setmana, perquè els pares puguin compartir aquesta meravellosa experiència amb els seus fills. 

LINK entrevista Joan Lluis Bozzo

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More