diumenge, 29 de desembre del 2013

Montserrat Carulla s'acomiada dels escenaris




                                                                    Montserrat Carulla, la gran dama del teatre català, s'acomiada dels escenaris, després de més de 50 anys de dedicació al teatre.


I ho ha volgut fer al Teatre Romea, sobre les mateixes “fustes” a on va començar la seva carrera professional.


Tancarà un cercle, un cercle virtuós, de dedicació al teatre amb “Iaia”, una obra del seu fill, Roger Peña, experimentat autor teatral, i en la companyia del seu net Aleix Peña Miralles i de Vicky Luengo.

El 19 de gener (2014), serà el seu comiat dels escenaris barcelonins, previ al comiat en gira per tot Catalunya, que s’allargarà encara uns mesos.  

No podia trobar un marc més idoni i més càlid per dir adéu, en directe, al seu públic fidel, rendit des de fa molts anys a aquesta magnífica actriu, tan rotunda i tan versàtil.

Ella ens diu que, quan mires al teu voltant, el que és important realment són les persones i els seus sentiments. Que mirant en el teu interior, comptat i debatut, el que realment importa és viure, continuant respirant, experimentant i sentint.

Doncs, ens continuarà embadalint, amb els seus treballs i aportacions, al cinema i a la petita pantalla de casa. Allà ens trobarà esperant gaudir de les seves sempre esplèndides interpretacions.

I continuarà estant al costat de qui la necessiti, ja sigui per a reivindicar la nostra llengua, per donar veu a  accions solidaries o per qualsevol causa en la que hi cregui i que precisi de la seva col·laboració.

Senyora Carulla, moltes gràcies per tots aquests anys; gràcies per tot.

LINK audio entrevista a Montserrat Carulla

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More