dimecres, 10 de maig del 2017

Entrades 6€ "Nina" a l'Atrium


NINA (a partir de La gaviota de A.Chéjov)
de Companyia Sala Atrium, fins el 4 de juny

PROMOCIÓ ESPECIAL:
ENTRADES DOBLES A 6€ C/U, PER A LES REPRESENTACIONS DE:
dimecres 10, dijous 11 i divendres 12 de maig a les 20.30h.

Els interessats envieu un mail a:
indicant el vostre nom, quantitat d'entrades i per  a quin dia les voleu.

Ens expliquen que:

Nina és la culminació de la Trilogia de la Imperfecció. Un projecte que marca, sense cap mena de dubte, un abans i un després en el recorregut d’Atrium. Com a col·lectiu i com a Sala. 

Aquesta vegada ens desafiem amb un Txèkhov. Aprofundim en el que el mateix autor diu en un moment de l’obra referint-se al teatre: Calen formes noves! No descobrim res, però ens descobrim tot un món de possibilitats…amb el teatre modern però clàssic i amb les formes d’avui en dia.


Amb Nina afrontem una personalitat que persegueix un ideal. La promesa de Moscou. 

La Nina, però, fracassa en la utopia, en aquesta promesa d’un món meravellós però alhora segueix amb la seva vida. S’hi sobreposa i emprèn el seu propi camí amb una nova maduresa i la satisfacció de viure una nova vida cap a la pròpia felicitat. 

L’acceptació de la pròpia realitat com a font primera de felicitat.

La Trilogia de la imperfecció: 

Nora
a partir de Casa de muñecas de H. Ibsen

Júlia
a partir de La Señorita Júlia d’A. Strindberg

Nina
a partir de La gaviota de A. Chéjov


La Trilogia de la imperfecció agrupa tres universos, tres punts de vista masculins sobre tres dones que volen i necessiten anar més enllà del paper adquirit socialment per acostar al seu jo més íntim, humà i per tant allunyat d’allò que ens fan entendre que és el correcte, allò que s’espera … allò perfecte.

Són tres dones lluitadores, a qui les nafres d’un somni prefabricat de perfecció de la seva condició no les silencia per sempre més. Són tres veus reivindicatives i que malden per construir-se a voluntat. La seva iniciativa, però, canviarà forçosament el seu entorn, ho ha de posar en dubte i s’obrirà un debat sobre allò que creiem real i inqüestionable i allò que podem i hem de qüestionar … Per viure, senzillament. 

Tres grans obres de la literatura dramàtica adaptades sota el paraigua d’una trilogia a partir de la dona però amb un crit per a tota la humanitat.

Amb aquesta proposta, Atrium inicia un nou projecte de la mà de tres dels grans autors que han canviat el contingut i la forma de l’art escènic dels últims cent anys fins als nostres dies. Tres autors que, visionaris, des de la transició del segle XIX al XX ens qüestionen, més vius que mai, als humans de la transició del segle XX al XXI.

Idioma: catalá
Durada: 70 minuts

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More