dimecres, 3 d’abril del 2019

Convocatòria residències Teatre Lliure


CONVOCATÒRIA DE RESIDÈNCIES

Seguint els objectius estratègics de la nova direcció del Teatre Lliure, s'ha obert el Programa de Residències per a la Temporada 19/20 amb dues convocatòries:

La primera va dirigida a companyies teatrals i la segona a persones vinculades a les arts escèniques des de qualsevol àmbit. En tots dos casos es valorarà que els projectes presentats plantegin aspectes educatius, acadèmics i socials que permetin generar activitats en aquests tres eixos.

El termini per presentar les propostes finalitzarà el 26 d'abril.


RESIDÈNCIES PER A COMPANYIES

La companyia seleccionada disposarà d'entre 1 i 3 mesos per desenvolupar un projecte escènic de contingut comunitari, educatiu i/o social. L'espectacle serà una coproducció amb el Teatre Lliure i s'exhibirà públicament el desembre de 2019.

Les bases poden descarregar-se aquí.


RESIDÈNCIES CREATIVES D'INTERCANVI

El Teatre Lliure i la Hammana Artist House (HAH) del Líban, triaran dues persones que estiguin vinculades a les arts escèniques des de qualsevol àmbit: l'una a Catalunya i l'altra al Líban. Cadascuna farà d'amfitriona de l'altra als països respectius, en un procés de descoberta de l'entorn i del context social i cultural.

Les bases poden descarregar-se aquí.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More