dimarts, 8 de setembre del 2020

El Teatre del Raval comença la nova temporada


'Un encuentro sobrenatural'
 i 
'Elles #cosasdechicas' 

tornen a la cartellera del Teatre del Raval després de suspendre la temporada pasada
a causa de la pandèmia.

El Teatre del Raval, aquest petit teatre que sempre ens ofereix grans emocions, alçarà de nou el teló el 12 proper de setembre. I ho farà amb aquests dos espectacles que no varen poder acabar la temporada prevista a causa de la pandèmia que va obligar a una parada forçosa de tots els teatres.

Un encuentro sobrenatural es podrà anar a veure de dijous i diumenge fins a l'11 d'octubre.

Dirigida per Joan Olivé, amb dramatúrgia de Joaquim Bundó i produïda per TesTistosTigues, Un encuentro sobrenatural relata la història d'un sopar que ha organitzat el protagonista de la comèdia amb les tres persones més importants de la seva vida. 
Ningú sap el motiu de la trobada, fins que l'amfitrió els confesa que el seu difunt germà se li apareix tot sovint. 
Roger Pera, Gemma Iglesias, Quim Casas i Rai Borrell són els intèrprets de l'obra (en algunes funcions els papers masculins els faran Oriol Roig, Juli Bellot i Rubén Serrano).Elles #cosasdechicas. està programat, en sessió golfa a les 22.30h. els dissabtes només fins al 3 d'octubre.

Elles #cosasdechicas és una peça d'humor satíric que difícilment deixa ningú indiferent. 
Amb Mireia Casado a la direcció, i també a la interpretació acompanyada de Paula Joseph i d'Agnès Jabbour, a l'espectacle se succeeixen escenes, esquetxos, monòlegs i gags en què es toquen temes com la depilació, la regla, l'autoestima, el porno o el plaer femení. 
El muntatge, de la jove companyia La Melancòmica, va obtenir el Premi Especial del Jurat de la 24a Mostra de Teatre de Barcelona.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More