dimecres, 19 d’octubre del 2016

Ningú et va dir que fos fàcil, al Regina


"NINGÚ ET VA DIR QUE FOS FÀCIL"
Companyia Jove Teatre Regina
Del 22 d'octubre al 6 de novembre ( Edat mínima recomanada 13 anys )

L'adolescència es converteix en el tema d'una peça de teatre musical de ritme trepidant
que transforma el pas de la infantesa a la joventut, 
en una aventura apta per als qui són adults i per als qui estan a punt de ser-ho. 

Text i direcció de Gerard Nicasi 
Música original de Marc Miramunt 
Una producció del Jove Teatre Regina i GREC 2016 Festival de Barcelona .

Repartiment:
Júlia Bonjoch,  Pablo Capuz,  Cristina Dotras,  Pol Forment

Marc Miramunt,  Pau Oliver

Sinopsi:

Un vagó de metro. Cinc adolescents comencen en solitari un viatge que serà clau per a ells. No es coneixen de res. Potser s’han creuat alguna vegada i no recorden les seves cares o fins i tot, potser, van anar junts a l’escola quan eren petits i la memòria els està jugant una mala passada. El viatge serà llarg i la descoberta d’ells mateixos els omplirà el camí d’obstacles, pors i angoixes. Segur que trobaran companys de viatge i l’acceptació d’aquests jugarà un paper decisiu canviant la direcció del seu futur. 

Un vagó de metro. Comença el recorregut. La seva destinació és l’edat adulta i arribar-hi es convertirà en l’aventura més gran de les seves vides.


L'ESPECTACLE

A través de la metàfora del viatge, exploren el procés que ens porta de la infantesa a l’edat adulta, la tan temuda "adolescència”; on en un mar de dubtes i incerteses, allí on abans vèiem terra ferma, l’ésser humà comença a dibuixar amb traç gruixut i dubitatiu qui i què vol ser quan sigui gran. 

Conceptes com la propiocepció, la identitat ( també la sexual) i l’acceptació es barrejaran amb secrets, mentides, històries i amors no confessats. Serà com una vella cançó coneguda per alguns, i un reflex del seu món interior per a (esperem que molts) d’altres

Aquesta és la nova proposta de companyia del Jove Teatre Regina nascuda el 1994 i "filial" de la Cia La Trepa (aquesta dedicada al públic familiar) que adreça els seus espectacles al públic jove i que ha produït, entre d'altres muntatges com Els 3 Mosqueters (coproducció Teatre Regina -Teatre Romea 1998), Romeu i Julieta (2001), Poques vergonyes (2002), Creeps (2003) o, l'any 2013, 1714. Crònica d'un setge.

Una producció del Grec 2016 Festival de Barcelona i el Jove Teatre Regina, amb la col·laboració de l'Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC).

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More