diumenge, 16 d’octubre del 2016

Mariona Castillo estrena Nine


Mariona Castillo estrena NINE,  Les dones de Guido Contini 
al Teatre Eòlia, del 20 al 30 d'octubre 

L’espectacle, dirigit per David Pintó, és una versió concert de l’espectacle NINE 

L’actriu i cantant Mariona Castillo presenta, de la mà de la direcció escènica de David Pintó, la direcció musical de Gustavo Llull i la coreografia de Ariadna Peya, una versió concert de l’espectacle NINE de Maury Yeston estrenat a Broadway durant els 70, alhora adaptació de la pel·lícula autobiogàfica de Fellini “8 ½”. 


Mariona Castillo està acompanyada per: Mònica Vives, Lu Fabrés i Bealia Guerra

A través de les cançons del musical, descobrirem els entrellats de la vida del prestigiós cineasta Guido Contini, qui s’enfronta a la crisi dels quaranta.

L’espectacle pretén oferir una mirada fotogràfica de les dones que l’envolten: la seva dona, la seva amant, la seva musa, la productora, les fans, les detractores, la seva mare i la prostituta que li va ensenyar a estimar. Totes elles interpretades per la mateixa actriu, Mariona Castillo, però amb el recolzament d’un cor femení amb Mònica Vives, Lu Fabrés i Bealia Guerra.

Podeu veure un vídeo promocional en aquest  ENLLAÇ

També trobareu una entrevista amb la Mariona Castillo, en l'enregistrament del programa "Temps de música, Temps d'espectacle" num. 187 del 13.10.2016.

L’espectacle sorgeix del Cicle MondayMonday 2015/2016 del Teatre Eòlia, cicle de concerts dedicats exclusivament al món dels musicals, on Mariona Castillo va presentar aquesta versió concert com artista convidada.

L’actriu i cantant fa anys que estava“fascinada pel musical Nine, pel seu material dramatúrgic i musical, passional i sucós” – comenta Mariona Castillo – i és per això que va decidir fer aquest espectacle acompanyada de professionals que admira.

El resultat suposa per Mariona Castillo “un gran repte interpretatiu i vocal”.


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More