dissabte, 1 d’octubre del 2016

Ass.Cultural Live Barcelona, teatre al carrer

L’Associació Cultural Live Barcelona
 presenta un nou projecte de teatre al carrer per Gràcia:
“Raw and feminine: Gràcia en viu”.

Intèrprets: 
Sònia Sánchez, Pau Murner, Ivette Callis, Núria Delgado, Franco 
Atilio Bonino, Chiara Palladino

Chiara Palladino, impulsora del projecte i el director d'aquest muntatge, Franco Atilio Bonino
Esteu escoltant l'entrevita que varem tenir l'oportunitat de mantenir amb ells  (Foto TV)

És possible tornar a viure una part de la història que no s’ha viscut mai? 

És possible presentar-la des de dins, contar-la a través de les persones que realment la van viure?

RAW & FEMININE és un recorregut ‘cru’, obert, pur, pensat per fer viatjar els espectadors en l’espai i en el temps, agafats de la mà de les dones que van viure diferents èpoques i que ens expliquen les seves realitats.

Per aquesta raó, l'espectacle es diu "RAW & FEMININE: Gràcia en viu" i es tracta d’un espectacle de carrer al llarg d’un traçat amè i emotiu, que té a què veure amb la història de la ciutat de Barcelona i Catalunya. A través d'un recorregut per les places del barri de Gràcia es presenten personatges ficticis i persones reals de la història contemporània, amb focus especial sobre el període republicà, de la guerra Civil entre d’altres i posant de relleu el punt de vista de les dones, que són les protagonistes.

Amb l’ interpretació de 5 actors/ius professionals es realitza el viatge a través del temps i l’espai de la història de Barcelona i Catalunya, en un recorregut estructurat com una cursa de relleus: una representació directa de la vida dels personatges.

RAW & FEMININE és el tercer projecte de l’Associació Live Barcelona, una associació arrelada a Gràcia, que va néixer al 2013 amb l’objectiu de fomentar el coneixement de la història i de les històries de la Ciutat i de Catalunya i l’ús correcte i democràtic de l'espai públic. 

Per aquesta raó l’associació al 2015 va realitzar un estudi sobre l’interpretació del patrimoni titulat : “Entre reenactment i cultura popular: la Revolta de les Quintes” i un documental sobre la mateixa representació en viu de la Revolta, titulat “Sota els ulls del Campanar: la Revolta de les Quintes” . 

Al 2014 va realitzar també un primer recorregut en italià dissenyat especialment pels estudiants a la recerca de les petjades italianes del barri de Gràcia, titulat “Saps qué?... Gràcia non era mai stata tanto italiana”.

Pel nou projecte RAW & FEMININE l’Associació ha pogut comptar amb el patrocini de l’Ajuntament de Barcelona i del Districte de Gràcia, a més de la col·laboració de Gràciamon i del Breu Teatre Estratègic, del barri del Raval.

L’espectacle es realitzarà cada dijous i diumenge de Setembre i Octubre. Per participar-hi, s'ha de reservar prèviament a la web de l’associació. (www.livebarcelona.cat)

Adaptació lingüística i suport : Sandra Amade
Vestuari: Live Barcelona, Breu Teatre Estratègic, Grup 1850

Duració del recorregut: 90 minuts aprox.
No apte per a menors de 13 anys

Patrocini: Ajuntament de Barcelona i Districte de Gràcia

Més informacions a :

www.livebarcelonabcn.cat
facebook.com/ACLiveBarcelona/
livebarcelonabcn@gmail.com
http://livebarcelonabcn.blogspot.com.es/


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More