dissabte, 4 de febrer del 2017

Paradis pintat de Pepa Plana, a La MuntanerPARADÍS PINTAT, el nou espectacle de Pepa Plana, 
es podrà veure a la Sala Muntaner del 25 de gener al 19 de febrer.

Autors: 
Ferruccio Cainero / Pepa Plana

Intèrpret: 
Pepa Plana

Direcció: 
Ferruccio Cainero

Recuperem l'entrevista que varem tenir la satisfacció de mantenir amb la Pepa Plana
a la Sala Muntaner, amb motiu de la presentació d'aquesta temporada

La simpàtica Pepa Plana amb l'Enric Sunyol
Qui no ha vist a casa o al menjador dels tiets un d'aquells quadres plens d'angelets? Doncs un d'aquests éssers innocents protagonitza l'últim espectacle de la pallassa Pepa Plana, que aquest cop treballa amb el dramaturg i director Ferruccio Cainero. Un espectacle que, malgrat ser divertit, també ens connectarà amb la cara més tràgica del món on vivim i, com fan els bons pallassos, ens posarà un mirall davant la cara per veure’ns reflectits i interpel·lats.

Damunt d'un bufet de qualsevol casa, hi ha un d'aquells quadres plens d'angelets. Tota la vida veient-lo i no hi havíem caigut que hi ha una angeleta diferent, que té el somni de volar per transformar-se en àngel de la guarda. I quan no la pot veure ningú, surt del quadre per intentar realitzar el seu somni. Però veu que és més fàcil nedar que volar i acaba sent l'àngel de la guarda al fons del mar. En aquest entorn meravellós la realitat no és pas com ella pensava: al món no hi ha pau ni tant sols al fons del mar. I què pot fer una pobra diable d'àngel de la guarda? No pot fer res més que tornar al seu Paradís Pintat... o no?

Pepa Plana és un referent nacional i europeu en el gènere per la qualitat dels seus espectacles i per la seva contribució en la visualització de les pallasses. Entre els seus treballs anteriors destaquen De Pe a Pa, Giulietta, L'atzar o Penélope i el seu pas pel Cirque du Soleil.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More