divendres, 1 d’abril del 2016

Deadline al Almeria Teatre



Dels creadors de l’espectacle Improadway i el director de Lo tuyo y lo mío
l'Almeria Teatre presenta 
DEADLINE, 
un musical irrepetible improvisat a contrarellotge

El proper dissabte, 2 d’abril, a les 22:00 hores, l’ALMERIA TEATRE (c/. Sant Lluís, 64, Barcelona) estrenarà DEADLINE el nou espectacle d’improvisació i musical de la companyia Malrayo.

Actors:   Rai Borrell  i  Jose Malaguilla
Actor i músic:   Dídac Flores

Dirigit per Joan Maria Segura Bernadas (Lo tuyo y lo mío, Killer, El crim de Lord Arthur Savile), DEADLINE és un espectacle elegant i arriscat, que reuneix la frescor de la improvisació, el poder evocador dels musicals i la força de la comèdia; un espectacle de teatre musical irrepetible.
DEADLINE parteix de la història de John Stickie (Dídac Flores), un autor en plena crisi creativa que ha d’acabar un encàrrec: escriure un nou musical. El seu productor ja no li dóna més temps, la seva xicota amenaça amb deixar-lo i també té un deute amb un perillós mafiós al que va demanar un préstec. Així el deadline (“data límit”) es convertirà en una veritable “línia mortal”.

L’espectacle es desenvolupa en dos nivells: el del món de John i la seva oficina, i el de la seva imaginació, en la qual viu el públic i els seus dos “musos” (Rai Borrell i Jose Malaguilla), que representaran els intents de John per crear nous musicals.

El més sorprenent i creatiu d’aquest espectacle és que aquests esbossos de musicals, seran totalment improvisats al moment, sobre la base musical nascuda espontàniament de les mans del propi Dídac Flores. I per a això, es basaran en els suggeriments del públic, que farà que cada nit es visquin històries totalment diferents i úniques.

DEADLINE, el musical improvisat a contrarellotge, es podrà veure a l’Almeria Teatre els dissabtes i diumenges fins l’1 de maig.

Durada 75min
Idioma català i castellà

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More