dimarts, 28 de febrer del 2017

Homes, al Teatre Condal

Imatge cedida per Miquel Gascón

Carol López, Sergi Belbel i Marc Parrot 
signen la direcció artística de la nova comèdia musical del Teatre Condal, 
inspirada en el fenomen teatral Homes! de T de Teatre (1994) 


Anna Barrachina, Agnès Busquets, Mireia Portas, Alba Florejachs i Glòria Sirvent 
ens faran reflexionar sobre els rols de gènere al segle XXI 

Esteu escoltant l'entrevista que varem mantenir amb Alba Florejachs

Alba Florejachs amb l'Enric Sunyol  (Foto TVergés)
Homes, la comèdia musical, un muntatge de nova creació i autoria catalana signat per un tàndem prodigiós: Carol López i Sergi Belbel, que treballen junts per primera vegada. 

Es tracta d’una coproducció de Focus i Misògines inspirada en el fenomen teatral Homes!, de la companyia T de Teatre (1994).

Carol López, la coautora i directora de l'espectacle, ha adaptat el text original “a l'extinció del mascle ibèric dels últims 20 anys" i declara: “Hem recuperat l’esperit fresc del muntatge de T de Teatre i hem creat un espectacle musical actual, sincer i directe amb esperit de cabaret".

Sergi Belbel, que va dirigir el muntatge de T de Teatre, signa junt amb Carol López el text de l’obra que es presenta al Teatre Condal, convertida en musical. “Per a mi ha estat un plaer fer les lletres per aquesta música”, ha declarat Belbel.

Una comèdia musical sobre els rols de gènere de la societat actual que posa una pregunta sobre l’escenari: què significa ser un home al segle XXI? 

Un cabaret contemporani:

Homes, la comèdia musical és una proposta fresca i actual amb música original de Marc Parrot. El resultat és ben contundent: la música d’Homes, la comèdia musical transita per diversos estils -com el tango, el pop, el rock o l’electrònica- que ajuden a ambientar i il·lustrar les escenes que conformen l’espectacle.

Un equip excepcional:

Anna Barrachina, Agnès Busquets, Mireia Portas, Alba Florejachsi Glòria Sirvent vesteixen roba masculina i calcen sabates de taló. Mitjançant diàlegs àcids i cançons originals interpretades en directe, interpel·len a l’espectador i el fan reflexionar sobre què suposa ser un home i una dona avui en dia.  Les actrius interpreten tant rols d’home com de dona amb les quals el públic se sentirà identificat.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More