dilluns, 3 de juliol del 2017

E.V.A. al Teatre Romea



E.V.A. de T de Teatre al Teatre Romea
Dirigit per Julio Manrique, 
escrit per Marc Artigau, Cristina Genebat i el mateix Manrique, i 
interpretat per:
Rosa Gàmiz, Carolina Morro, Marta Pérez, Carme Pla, Albert Ribalta, Jordi Rico
 i Àgata Roca. 



Esteu escoltant l'entrevista amb l'Agata Roca

T de Teatre celebra els 25 anys dalt dels escenaris amb l'espectacle E.V.A. Després d’abordar temes com la maternitat, el sexe, les crisis generacionals i la pràctica escènica, el dolor serà el protagonista d’aquesta obra. 
 
E.V.A. (Escala Visual Analògica del Dolor) és una comèdia dramàtica on quatre històries creuades de quatre excompanyes d’escola ens faran reflexionar sobre el dolor, la seva poètica i les seves formes.

El muntatge es podrà veure fins el 6 d'agost al Teatre Romea dintre de la programació del Grec 2017 Festival de Barcelona.

E.V.A. és una coproducció de T de Teatre, Grec 2017 Festival de Barcelona i Teatre Romea amb el suport d'ICEC (Generalitat de Catalunya).


E.V.A. és una comèdia dramàtica amb la qual les T de Teatre ens conviden a reflexionar sobre el dolor. Ens parlen de la poètica que de vegades l'acompanya i ens presenten un catàleg de les diverses formes que adopta a partir de les històries de quatre antigues companyes d'escola: una actriu que pateix un bloqueig i no pot cantar; una anestesista experta en l'E.V.A. que ha acabat anestesiant els seus sentiments; una mare soltera a punt de deixar marxar del niu la seva filla (l’Eva!), i una agent de la propietat immobiliària que mai no s’ha atrevit a fer les seves pròpies eleccions a la vida.

Les integrants de T de Teatre, que enguany celebren vint-i-cinc anys de trajectòria, són les encarregades de compartir amb el públic els dolors diversos que pateixen aquestes dones. Des de la formació de la companyia, les T de Teatre han creat una desena d'espectacles com ara Petits contes misògins, Homes! i Criatures. Sempre disposades a ampliar i enriquir la seva mirada, han col·laborat amb directors com Javier Daulte (Com pot ser que t’estimi tant), Alfredo Sanzol (Delicades, Aventura!), Pau Miró (Dones com jo) i Ciro Zorzoli (Premis i càstigs).

Ara es posen sota a les ordres de Julio Manrique en una peça coescrita pel director juntament amb Marc Artigau i amb l'actriu, traductora i dramaturga Cristina Genebat.

L'espectacle es podrà veure del 30 de juny al 6 d'agost al Teatre Romea i s'emmarca dins la programacio del Grec 2017 Festival de Barcelona.

És una coproducció de T de Teatre, Grec 2017 Festival de Barcelona i Teatre Romea amb el suport d'ICEC (Generalitat de Catalunya). 



0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More