dimecres, 22 de novembre del 2017

Daniel Anglès, director nou projecte artístic al Condal


Daniel Anglès, director del nou projecte artístic del Teatre Condal 

Des de aquí li volen desitjar molta sort en aquesta nova singladura.
MOLTES FELICITATS, DANIEL !!!

El director, productor i actor Daniel Anglès és nomenat director del nou projecte artístic del Teatre Condal. 
Durant el mes de gener del 2018 es durà a terme la presentació del projecte artístic. 



Daniel Anglès que actualment dirigeix la productora No Day But Today i l’escola AULES – Arts Escèniques de Barcelona, de la qual també n'és fundador, és conegut per la seva àmplia trajectòria en l'àmbit del teatre musical, amb èxits com Rent (2016), Acústic Broadway (2015), Per Sobre De Totes Les Coses – Bare (2014) i Hair (2010), entre d'altres.

Vinculat professionalment al teatre musical des dels 18 anys, ha desenvolupat treballs en diferents àmbits.

Actualment i com a director, prepara la versió catalana de Fun Home, que s’estrena el gener de 2018 a Barcelona produït per No Day But Today. Anteriorment, amb aquesta productora ha dirigit el musicalRent (2016, quatre premis BroadwayWorld i un premio de Teatro Musical); Per Sobre De Totes Les Coses – Bare (2014, premi de la Crítica de Barcelona al Millor Musical); Hair (2010-2011), i Acústic Broadway(2015). 

També ha estat director de càsting de nombrosos musicals de gran format a Madrid i Barcelona; director resident de Rent (Madrid), Gaudí, Bagdad Café, La Bella i la Bèstia (Barcelona i Tour), Mamma Mia! (Barcelona, Madrid i Tour) i Els Miserables (Liceu de Barcelona i Tour); i director associat de La Belle et la Bête a París.

Ha dirigit diferents concerts, com la Gala Stage – 15 anys al Lope de Vega de Madrid, el concert Scott Alan; Barcelona & Friends a L’Auditori de Barcelona, el Musical Participatiu Grans Èxits; i els de grups vocals com DeuDeVeu (inclòs el del seu comiat al TNC), Jarks (presentació a Razmatazz), Amarcord, Quartet Melt (dins el cicle Veus Pedrera Endins de La Pedrera) i La Nit de Musicals 2017 al Teatre Grec de Barcelona.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More