dilluns, 6 de novembre del 2017

Els nens desagraïts, a la Sala Beckett

Secta, religió i família 
en el nou text de Llàtzer García
"Els nens desagraïts"
a la Sala Beckett, del 15 de novembre al 10 de desembre



Autor i director: Llàtzer Garcia
Repartiment: Muguet Franc, Guillem Motos, Ramon Pujol i Teresa Vallicrosa

Sinopsi

A Sant Gregori, un poble de Girona, es reunia als anys vuitanta una comunitat de famílies –liderada per la “Mare”, autoproclamada “Missatgera de Déu”– que van decidir abandonar els cercles d’amistats per agermanar-se en una rígida comunitat catòlica. Renunciaven al món i als seus plaers per viure en la més estricta pobresa mentre esperaven la fi del món. En aquesta comunitat van néixer nens que, arribat el moment, van sortir per trobar-se amb el món més enllà del seu bosc, aïllat de tot.


Arcàdia és una de les companyies residents de la Sala Beckett la temporada 2017/18. Amb Els nens desagraïts, tanca la seva trilogia sobre la família, iniciada amb La terra oblidada i continuada amb La pols, tres textos de Llàtzer Garcia que parlen de les nostres arrels o la impossibilitat de tallar amb elles, per molt que ens hi esforcem. 

Arcàdia la companyia teatral creada a l’estiu del 2009, està formada actualment pels actors Guillem Motos i Muguet Franc i pel director i dramaturg Llàtzer Garcia

En els primers muntatges es van decantar per espectacles vinculats a la comèdia més evasiva, però a partir del 2012 comencen a explorar altres camins per parlar més profundament de les relacions humanes en el món d’avui i d’ahir. 

El seu és un teatre de text, sempre de nova autoria catalana, que traslladen a escena de forma essencial i sense artificis.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More