dimarts, 26 d’agost del 2014

Torna T'estimo, ets perfecte, ja et canviaré

Torna al Teatre Poliorama i emprèn la tercera
i última temporada a Barcelona.

El musical, protagonitzat, en aquesta edició, per 
Mercè Martínez, Munta Rius, 
Jordi Llordella i Xavier Mestres 
es podrà veure a partir del dia 4 de setembre
al Teatre Poliorama

Guanyadora de dos Premis Butaca:  Millor Musical i Millor Actriu per Mercè Martínez

Al nostre país hi ha espectacles que són ja clàssics dels nostres escenaris. Muntatges que tenen un públic fidel i que són capaços de sumar nous espectadors que surten entusiasmats per la qualitat i la força de les propostes. És el cas de "T’estimo, ets perfecte, ja et canviaré", de Joe Di Pietro (guió) i Jimmy Roberts (música), reconegut mundialment per la crítica i el públic. Aquest muntatge atractiu i magnètic, dirigit per Elisenda Roca, torna a Barcelona després d’haver-se estrenat el 14 de febrer de 2013 i d’enamorar als espectadors.

Amb un repartiment format per Mercè Martínez, Munta Rius, Jordi Llordella i Xavier Mestres, el seu èxit el va portar de gira pel país i a una nova presentació al Teatre Goya a finals de temporada. 

Ara, T’estimo, ets perfecte, ja et canviaré, obre el teló del nou curs al Poliorama, a partir del 4 de setembre, on estarà set setmanes en cartell, fins el 19 d’octubre.

Amb Elisenda Roca en la direcció escènica i Andreu Gallén en la direcció musical, el musical torna amb Gerard Alonso al piano i Pere Bardagí al violí que posaran la música en directe d’aquest musical, produït per Vania Produccions.

L’espectacle mostra les interioritats del món de la parella. Una visió ampliada, irònica, divertida, gamberra, fresca i tendre, d’experiències que tothom ha viscut en algun moment o altre de la seva vida: la primera cita, el nuviatge, el matrimoni, l’arribada dels fills, la rutina, la crisi dels quaranta o l’amor en la vellesa. És, en definitiva, l’oportunitat de reviure, amb humor, les relacions sentimentals. Un musical que es va estrenar a Catalunya per primera vegada el 1999, precedit de l’èxit a Nova York, on va estar 11 anys en cartell i es va convertir en el segon musical que més ha durat a la història de l’Off Broadway.

Varem tenir la oportunitat d'entrevistar a Elisenda Roca, en la temporada al Teatre Goya-Codorniu. La podeu recuperar en aquest LINK

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More