dimecres, 6 d’agost del 2014

Vetllada especial dins del cicle Nits d'Estiu al CaixaForum

El dia 13 d'agost vetllada electrònica i poesia al CaixaForum

Shlohmo, nen prodigi de la música electrònica, 
dimecres 13 d’agost, a les 22.00 h, al Vestíbul

Al concert també hi participaran Millie & Andrea
pseudònim dels també referents de la música experimental Andy Stott i Miles Whittaker.

El poeta José Maria Micó completarà la vetllada amb l’espectacle de poesia i cançó Caleidoscopi 
dimecres 13 d’agost, a les 20.30 h, a l’Auditori.

L’Obra Social ”la Caixa” prepara una nit especial el 13 d'agost: nova vetllada electrònica dins el cicle Nits d’Estiu amb la visita de Henry Laufer, concegut artísticament com Shlohmo i que per aquesta ocasió s’acompanyarà de dos grans figures del panorama internacional, Millie & Andrea. A més, podrem gaudir de l’espectacle de poesia i cançó Caleidoscopi, de la mà del poeta José Maria Micó. 

Shlohmo, de nom real Henry Laufer, és un d'aquells nens prodigi que va començar a fer música amb 14 anys i des de llavors no ha parat de treure referències, sense por a evolucionar i a investigar nous sons. Una de les seves majors senyals és la forma en què transforma samples vocals en elements instrumentals. És un d'aquells productors que fa molt complicat posar-li etiquetes a la seva música. Com remesclador és capaç de fer veritables obres mestres, els seus millors aliats en aquesta causa són Drake i Jeremih. Aquest cop compartirà escenari amb Millie & Andrea, l'àlies d'Andy Stott i Miles Whittaker (Demdike Stare), dos dels talents més sorprenents de l'escena experimental mundial. Pertanyen al prestigiós segell Modern Love. Per separat les seves carreres artístiques han assolit el més alt del panorama en els últims anys, actuant en els millors festivals de música electrònica d'avantguarda.

Caleidoscopi. Espectacle de poesia i cançó en el que podrem gaudir del poeta José María Micó recitant alguns dels seus poemes, al mateix temps que la cantant Marta Boldú interpretarà temes escrits per Micó i alguns tangos clàssics escollits entre els que ofereixen la millor poesia del gènere.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More