divendres, 29 d’agost del 2014

Torna "El crèdit"


A partir del 4 de setembre, torna a La Villarroel 

l'exit de la temporada passada,

amb més de 100.000 espectadors:

" EL CRÈDIT "

de : Jordi Galcerán

amb: Jordi Boixaderas i Jordi Bosch

direcció de: Sergi Belbel

Sinopsi

"En el nostre civilitzat món, quan necessites diners vas al banc i demanes un crèdit. Si no te’l concedeixen te’n tornes cap a casa, capcot, pensant que les coses estan molt malament, que els temps han canviat, que el crèdit no flueix… Però potser avui no. Potser avui, quan et deneguin el crèdit no te n’aniràs cap a casa amb la cua entre les cames com un xaiet.

Potser avui miraràs el director de l’oficina als ulls, posaràs les cartes sobre la taula i li diràs que avui ets tu qui té la paella pel mànec i que si no et dóna els diners penses emprendre mesures de força, mesures realment potents. 
Res violent, valgui’m déu, això no, però avui, si el senyor director no afluixa els quartos, iniciaràs una acció definitiva que convertirà la seva vida en una catàstrofe".

La nostra especial recomanació perquè, qui encara no hagi tingut l'oportunitat d'anar a veure aquesta obra, no es deixi perdre un dels èxits de Jordi Galcerán i la gran interpretació d'aquests dos magnífics actors: Jordi Bosch i Jordi Boixaderas.

1 comentaris:

Bonissima !!!
Per gaudir de dos "monstres" del teatre i fer-se un tip de riure.
No te desperdici !!!

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More