dimecres, 6 d’agost del 2014

Preus populars a FiraTàrrega

Preus populars i més descomptes: 
ja es poden adquirir les entrades pels espectacles de sala de FiraTàrrega

Les entrades per tots els espectacles de sala es podran adquirir, fins el 7 de setembre, amb un 20% de descompte al web de la Fira:   www.firatarrega.cat/fira/venda-entrades/

FiraTàrrega continua amb les polítiques actives de descomptes, incorporant com a novetat el Pack Experiència, que permet adquirir les entrades de l’Itinerari Experiència amb un descompte de fins al 40% i afegir-hi un allotjament en un alberg rural

Des de el passat dilluns ja estan a la venda les entrades per als espectacles de sala que formen part de la programació de FiraTàrrega 2014, que es celebrarà de l'11 al 14 de setembre.

 Mitjançant el canal de venda propi de la Fira, al qual s’accedeix directament des del seu web (www.firatarrega.com), 
es poden adquirir les entrades amb un 20% de descompte fins al 7 de setembre per a tots els espectacles, a més de trobar-hi tota la informació i un tast en imatges de la programació 2014.

Les entrades comprades a través del web de FiraTàrrega es podran recollir físicament a les taquilles de la Plaça del Carme de Tàrrega a partir del 8 de setembre i fins a una hora abans de l’inici de l’espectacle. 

La Fira segueix amb l’objectiu de garantir l’accés de tothom a la seva oferta, i és per això que manté uns preus baixos que es mouen majoritàriament entre els 5 i 12 €, i uns pocs espectacles arribaran als 15 €. 

Aquests preus, amb els diversos descomptes dels quals es poden gaudir, fan que la Fira sigui no només plural i innovadora pel que fa a la programació, sinó també accessible per a tothom qui estigui interessat en les arts escèniques. A més del gran nombre d’espectacles gratuïts en espais públics de FiraTàrrega 2014, també s’hi troben propostes de sala que complementen i enriqueixen l’oferta escènica. 

Us detallem els diferents descomptes:

 Venda anticipada: 20% de descompte en totes les entrades adquirides del 4 d’agost al 7 de setembre.

 Pack Experiència (NOU!). S’ofereix 30% de descompte a 3 entrades d’espectacles diferents de  l’itinerari EXPERIÈNCIA FiraTàrrega, o bé 40% de descompte en 4 o més entrades d’espectacles  diferents.  Hi ha la possibilitat d’afegir allotjament. 3 entrades + allotjament per a dues nits per a dues  persones és de 116 euros.

 Descompte Heavy User: S’ofereix un 20% de descompte en la compra de 2 entrades per a espectacles diferents, 30% en la compra de 3 entrades per a muntatges diferents; i 40% en la compra de 4 o més entrades per a diferents espectacles.

 Jubilats, aturats i minusvàlids: 20% de descompte. Acreditació mitjançant documents oficials. 
    Oferta vàlida només a les taquilles de Pl. Carme (Tàrrega).

 Carnet Jove: 20% de descompte (màxim 3 entrades per carnet i dia).
 Club TR3SC: 20% de descompte en la compra d’entrades.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More