dilluns, 12 de setembre del 2016

Tres muntatges de Señor Serrano al LLiure


LA MIRADA DE L'AGRUPACIÓN SEÑOR SERRANO EN TRES MUNTATGES:

Brickman Brando Bubble Boom, A House in Asia i Katastrophe 
es podran veure del 22 al 25 de setembre al Lliure de Montjuïc.

Els components de l'Agrupación Señor Serrano són els primers d'omplir les sales de Montjuïc amb tres espectacles simultanis: Brickman Brando Bubble Boom, A House in Asia i Katastrophe.

Tres propostes que sorgeixen del món contemporani, per on fa temps que hi giren, i que aquí es podran veure de dos en dos o tots el mateix dia.

Brickman Brando Bubble Boom és un biopic escènic, ideat per Àlex Serrano i Pau Palacios, sobre la vida de Sir John Brickman, el constructor més important de l’Anglaterra del segle xix, home visionari i emprenedor que va inspirar el primer sistema hipotecari de la història.

A House in Asia, una creació d'Àlex Serrano, Pau Palacios i Ferran Dordal, és un western escènic on la realitat i les seves còpies es barregen, dibuixant un retrat despietadament pop de la dècada que va seguir l’11-S, la llavor del segle XXI.

Katastrophe, quatre performers, onze maquetes i centenars d’ossets de gominola conformen el món on es desenvolupa una faula idiota sobre la civilització humana, centrada en les catàstrofes, ideada per Àlex Serrano i Pau Palacios.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More