dijous, 8 de setembre del 2016

Premis Zirkòlika de Circ de Catalunya


S'han posat a la venda les entrades per assistir a la gala Nit de Circ

L’espectacle inclourà el lliurament dels Premis Zirkòlika de Circ de Catalunya 2016.
La gala es farà el 28 de setembre al Mercat de les Flors

Les entrades es poden adquirir a la botiga Papallona Circus Arts Shop i al Mercat de les Flors

Hi actuaran, entre d’altres, LAminimAL Teatre, l’equilibrista Manel Rosés i el malabarista Karoli

Tots els aficionats i professionals del circ poden participar fins el 15 de setembre
 en el premi de votació popular

Ahir dimecres, dia 7 de setembre, es van  posat a la venda les entrades per assistir a la Nit de Circ, un gran espectacle que inclourà el lliurament dels nous Premis Zirkòlika de Circ de Catalunya 2016 i molts dels artistes premiats l’any passat. La gala se celebrarà el dimecres 28 de setembre, a partir de les 20 hores a la Sala Ovidi Montllor del Mercat de les Flors (Barcelona) i serà, un any més, un aparador del circ amb l’actuació de les millors artistes i companyies catalanes.

La companyia convidada LAminimAL Teatre exercirà aquest any de mestra de cerimònies de la trobada anual del circ català, una cita consolidada per reconèixer el treball dels artistes de circ. També hi actuaran Hotel Iocandi (Premi Zirkòlika 2015 a la millor companyia emergent), l’equilibrista Manel Rosés (Premi Zirkòlika 2015 al millor número de circ) i el malabarista Karoli (premi de votació popular), entre molts d’altres artistes catalans premiats en la passada edició dels premis Zirkòlika. Les entrades, amb un preu entre 12 i 15 euros, es poden adquirir a la botiga Papallona Circus Arts Shop(Av. Francesc Cambó, 30-36, Barcelona) i al Mercat de les Flors

Durant la Nit de Circ també es lliuraran els Premis Zirkòlika 2016 en les seves diverses categories (millor espectacle de circ de carrer, millor espectacle de circ de carpa o sala, millor número, millor companyia o artista emergent, millor iniciativa per a la projecció del circ, premi especial) i el III Gran Premi BBVA Zirkòlika de Circ. El passat dia 5 de setembre es va tancar el termini per presentar candidatures. Durant els pròxims dies es reunirà un jurat d’experts per decidir els artistes i companyies que opten als premis i es farà pública la llista de nominats.

A més, fins el pròxim 15 de setembre hi ha oberta una convocatòria adreçada a tots els aficionats i professionals del circ per decidir el premi de votació popular, que també es lliurarà el 28 de setembre. Per participar en aquesta votació cal enviar un correu electrònic a premiszirkolika@gmail.com amb l’assumpte “Premi Zirkòlika de votació popular” indicant el nom de l’espectacle i la companyia pel qual es vota i el lloc on s’ha vist la producció, a més del nom complet i un telèfon de contacte. Entre tots els participants se sortejaran dues subscripcions anuals per a la revista de circ Zirkòlika i dues entrades dobles per la Nit de Circ.

La gala Nit de Circ està coorganitzada per la revista Zirkòlika, la Fundació Antigues Caixes Catalanes i BBVA CX. A més, compta amb el suport de la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Barcelona, la Diputació de Barcelona i el Mercat de les Flors. Des de la seva creació, el 2010, s’ha convertit en una cita anual imprescindible per a tot el sector. El seu objectiu és promocionar el circ i alhora dignificar i contribuir a la professionalització del sector i dels artistes i companyies del circ català.

Més informació dels premis, bases i edicions anteriors a http://www.zirkolika.com/premiscirccatalunya

Compra ara les entrades AQUÍ!

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More