dimecres, 22 de març del 2017

Autónomos, el musical, a l' Almeria Teatre


Autors:   Àlex Martínez Vidal, Andreu Rami
Composició musical:   Joan Berenguer


Repartiment: Àlex Martínez Vidal  i  Andreu Rami
Autónomos es pot veure a l'Almeria Teatre, els dissabtes a les 10 de la nit.
Dies de representació, de moment: 
25 de març, 1, 8, 15 i 22 d'abril


Esteu escoltant l'entrevista amb Andreu Rami, Àlex Martínez  i  Joan Berenguer
(Fotos TVergés)

Autónoms és la primera comèdia musical que aborda les peripècies diàries de més de 3 mil·lions d'autònoms espanyols. El 19% dels treballadors.

Aquest musical tracta amb humor i molt d'enginy el mon laboral i l'actualitat política del país, amb la amable col·laboració de reconeguts artistes, com: Biel Duran, Toni Nievas, Loulogio, Silvia Artigas, Magalí Frappant, Rubén Carrasco, Cia. La Fresca, David Martos, Ignasi Taltavull, Empar López, Tamar Aguilar i Muntsa Turque, que acompanyaran a l'Àlex en la seva personal aventura.

Sinopsi

En un futur no molt llunyà, la crisi arribarà al seu final i tots els ciutadans gaudiran d’un treball estable i en conseqüència, de màxima felicitat. 

Però això no durarà per sempre: la meravellosa vida de l’Álex es trencarà sobtadament quan l’acomiadin. Amb una mà al davant i l’altra al mòbil (com tots avui en dia), es veurà obligat a agafar les regnes de la seva vida. Fer-se autònom serà l’única opció.

Autónomos, el musical és una comèdia que relata les peripècies d’un nou freelance per a sobreviure a un gurú de l’emprenedoria, a la cruel Agència Tributaria, a clients amb trastorn Obsessiu-Compulsiu i a un gestor molt particular.

Durada 80 min
Idioma Castellà

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More