diumenge, 5 de març del 2017

Programació de març al Lliure


AL MARÇ, EL PRIMER IBSEN DE JULIO MANRIQUE
 I EL TRENTÈ DALE RECUERDOS DE DIDIER RUIZ 

La Companyia Solitària de Teatre ens porta un altre Ibsen, Filla del seu pare, sota la direcció de Pau Miró.

Teatro del Barrio ens porta Masacre, una reflexió política a càrrec d'Alberto San Juan. 

L'ànec salvatge de Henrik Ibsen, en una adaptació de Marc Artigau, Cristina Genebat i Julio Manrique i sota la direcció d'aquest últim, serà la producció del Teatre Lliure del mes de març.

Andreu Benito, Ivan Benet, Jordi Bosch, Laura Conejero, Pablo Derqui, Miranda Gas, Jordi Llovet, Lluís Marco, Carles Pedragosa i Elena Tarrats són els intèrprets d'aquest drama psicològic que el dramaturg norueg va escriure el 1884.

L'ànec salvatge. Del 2 de març al 9 d'abril al Lliure de Montjuïc. Més informació aquí.

La companyia d’Aleix Aguilà, Júlia Barceló, Pol López i Pau Vinyals (Companyia Solitària de Teatre) presenta una versió actual de Hedda Gabler, que es va poder veure al Temporada Alta 2015. Filla del seu pare és el primer Ibsen que dirigeix Pau Miró.

Filla del seu pare. Del 15 al 26 de març a l'Espai Lliure de Montjuïc. Més informació aquí.

A Masacre un home i una dona (Alberto San Juan i Marta Calvó) es lleven un dia amb la intenció d’acabar amb el capitalisme a Espanya. Per això viatgen al 1939, per tornar a refer el camí des d'aleshores fins ara. Un relat teatralment lliure amb voluntat de rigor històric i que aspira a ser una historia del capitalismo español.

Masacre. Del 29 de març al 9 d'abril a l'Espai Lliure de Montjuïc. Més informació aquí.

Concebut per Didier Ruiz i la formació parisenca La compagnie des Hommes el 1999, Dale recuerdos (Je pense à vous) és un espectacle que es fa a mida del teatre on es representa, fent pujar a escena la gent gran del barri, homes i dones de més de 75 anys que no són actors. Aquest projecte es ve representant per tot el món i la del Lliure serà la 30ena vegada. Una vivència de la memòria més propera. Teatre i document.

Dale recuerdos XXX. Del 31 de març al 2 d'abril al Lliure de Gràcia. Més informació aquí.


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More