diumenge, 5 de març del 2017

Invisible, musical a Eixample Teatre

 'INVISIBLE', UN MUSICAL QUE NO PODRÀS OBLIDAR

L'espectacle, protagonitzat per Adrián Rodríguez, Lucía Torres i Paula Berenguer, s'estrenarà el 7 de març a l'Eixample Teatre de Barcelona

Dirigit per Alicia Serrat i escrit per Sílvia Navarro i Ernest Fuster.


Invisible, un nou musical protagonitzat per l'Adrián Rodríguez (músic i actor en nombroses sèries de TV, com Física y Química, Los misterios de Laura o El chiringuito de Pepe), la Lucía Torres (actriu a espectacles com Scaramouche, Mar i Cel, Rent o Germans de Sang, entre d'altres), i la Paula Berenguer (actriu, cantant i compositora, que ha participat, entre altres espectacles, a Hoy no me puedo levantar i Yerma).

Invisible és un musical amb un toc de ciència ficció que parla de la fama i les seves conseqüències, de la pèrdua i la necessitat, del dolor i del record per a superar les nostres pors i continuar vivint. 

Invisible aprofundeix sobre la vulnerabilitat dels protagonistes quan aquests decideixen esborrar els seus records per començar de zero.


A Invisible, l'Alex (Lucía Torres), una estrella de la música farta de la seva exposició i el Noah (Adrián Rodríguez), un jove milionari amb una experiència traumàtica, decideixen entrar a la corporació WhiteInk per a sotmetre's a un procés d'esborrament de memòria, per tal d'aconseguir oblidar la seva vida anterior i començar de nou. Sasha (Paula Berenguer), la doctora idealista de WhiteInk, serà la guia dels protagonistes al procés de 'desintoxicació' dels seus records més dolorosos i traumàtics.

Invisible és un espectacle dirigit per Alicia Serrat (directora de Mierda de Artista i co-autora de Pegados, guanyador del Premi Max al millor espectacle musical el 2010); escrit per Sílvia Navarro (El test) i Ernest Fuster (compositor y arranjador que ha participat a Grease o 50 sombras el musical); amb 

El musical estarà en cartell fins al 16 d'abril, a l'Eixample Teatre, carrer Aragó, 140 de Barcelona.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More