dimecres, 26 de març del 2014

"El Mikado", a càrrec de La Lírica de Sant Andreu


La formació La Lírica de Sant Andreu presenta: 
EL MIKADO,
llibret de W.S.Gilbert i música de A.Sullivan.

La representació es farà el diumenge 30 de març a dos quarts de 6 de la tarda, al Casal Católic de Sant Andreu, c/ Pons i Gallarza, 60

Aquesta producció de La Lírica de Sant Andreu, que conta amb un repartiment de més de 30 intèrprets encapçalats per en Josep Lluís González, Mireia Dolç, Marc Calvo, Montse Miralles i Esther Marqués, ha estat representada en anteriors ocasions amb gran èxit de públic.

Donat que aquest espectacle, cantat en directe, els farà passar una molt bona estona, no dubtem en recomanar la seva assistència.

Ens ho agrairan.

“EL MIKADO” és una òpera còmica en 2 actes, estrenada al Teatre Savoy de Londres l’any 1885. 100 anys més tard, Dagoll Dagom, en va fer l'adaptació que fou estrenada el 1986 i representada per tot Catalunya.

Sinopsis:

El Mikado, l’emperador del Japó, ha prohibit el flirteig, sense finalitats matrimonials, en tot el seu imperi, sota pena de mort, que serà executada per l’honorable senyor Botxí.

L’ordre del emperador ha creat problemes a tothom fins i tot al fill del Mikado en Nanki-Poo que ha de fugir del palau imperial perquè una dama vella de la cort, Katisha, l’acusa d’haver flirtejat amb ella i el reclama en matrimoni.

El poble de Titipú busca solucions per evitar els problemes motivats per aquesta prohibició.   Així  eleva al rang  d’honorable Botxi,  al primer condemnat a mort,  un pobre sastre  anomenat Ko-Ko. Si el condemnat és el botxí no podrà executar ningú si no s’executa primer ell mateix.

Podeu veure el seu video promocional des de aquest enllaç:







   

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More