divendres, 28 de març del 2014

Torna CanetRock

36 anys després de la ultima edició, el mític festival torna a Canet el dissabte 5 de juliol, en un nou emplaçament amb vistes al mar i preparat amb tota mena de serveis.

Serà una nit màgica de dotze hores de música i espectacle: des de les 7 de la tarda a les 7 del matí..

Aquest festival, que reprèn el seu esperit  mític i històric, proposa un espectacular cartell de més de 15 artistes que representen la millor música de factoria catalana del moment. Una fita musical de primer ordre, amb: Els Amics de les Arts, Blaumunt, Caïm Riba, Delafé y las flores azules, Gerard Quintana & Xarim Aresté, Gossos, Joan Dausà, Love of Lesbian, Manel, Mishima, Els Pets, The Pinker Tones i Txarango.

També estan preparades activitats paral.leles:

Durant els mesos previs al CanetRock 014, es duran a terme activitats arreu del territori i accions a través de les xarxes socials per recuperar la memòria del que va  representar aquell gran esdeveniment dels anys 70.

Una de les propostes més destacades serà l’exposició de la història del CanetRock. Des d’un mes abans del festival, l’antiga Fàbrica Estrella DAMM, acollirà una gran exposició sobre la transcendència cultural i social dels festivals de Canet, a través d’imatges documentals i de testimonis.

Les entrades, per aquest gran esdeveniment, es varen posar a la venda ahir dia 27 de març; a través de la web oficial del festival www.canetrock.cat, i dels operadors de venda de El Periódico, Time Out i Club Tr3sC; amb una promoció especial, a preu reduït, només durant la primera setmana. Però degut a l’èxit, l’han ampliat amb 3.000 les entrades a 28€, que es podran comprar fins el 3 d’abril o fins a exhaurir existències.

Amics del CanetRock, els que el vareu viure i els que l’heu somniat: ara teniu la oportunitat de retrobar-vos, uns amb els vostres records i els altres gaudint d’aquelles vivències de que tant n'heu sentit a parlar.

Perquè no us animeu a anar-hi junts?,  podreu compartir velles i noves experiències..... 

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More