dimecres, 26 de març del 2014

Sorteig d'invitacions per "Toc Toc"

SORTEIG  d’invitacions dobles, per TOC TOC, per a la funció del dissabte dia 29 de març a un quart de set de la tarda (18.15h.), al Club Capitol (Sala Pepe Rubianes), amb promoció per a Ràdio Gràcia.

Després de l’èxit al Teatre Borràs, en aquest teatre de La Rambla es segueix representat aquesta comèdia que ja fa tant de temps diverteix, i de quina manera, al públic assistent.

Però tot te un final i aquesta nova temporada s’acaba el dia 6 d’abril, improrrogable.

El seu repartiment inicial ha anat canviant, en alguns dels seus personatges,  però sempre mantenint la mateixa qualitat. En aquesta recta final compta amb: Xavi Mira, Pep Sais, Mercè Comes, Noël Olivé, Diana Torné, Oscar Castellví i Anna Ulibarri.

“Set personatges amb Trastorn Obsessiu Compulsiu (TOC) coincideixen a la consulta d’un afamat psiquiatra, amb l’objectiu de resoldre els seus problemes. Ca d’un d’ells te un TOC particular i diferent dels altres. El psiquiatra fa tard a la consulta i seran ells mateixos els que hauran d’analitzar els seus trastorns i ajudar-se mútuament, cosa que acaba en una teràpia de grup que tindrà unes conseqüències delirants i sorprenents”.

Si encara no heu tingut la oportunitat de gaudir d’aquesta magnífica comèdia, aprofiteu els darrers dies i si esteu  interessats en aquestes invitacions, podeu fer la vostre sol·licitud, abans de les 24h. de demà dijous dia 27/3 trucant al tel. 617.86.07.59 Ref. Toc Toc o enviant un mail, amb la mateixa referència, a: tempsdemusicaiespectacle@gmail.com

Els guanyadors del sorteig se’ls hi confirmarà el divendres al matí.





0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More