dilluns, 16 de gener del 2017

Concert solidari: Casa nostra, casa vostraUna cinquantena d’artistes cantaran a favor de l’acollida a les Persones Refugiades, 
en un Gran Concert al Palau Sant Jordi
Tots els beneficis es destinaran a projectes d’organitzacions que treballen en migració i refugi
a Catalunya o als països d’origen o de trànsit.

El nou vídeoclip de "Mediterráneo" de Joan Manel Serrat 
per la campanya Casa Nostra Casa Vostra
es viralitza amb més de 230.000 visualitzacions en 24 hores.
El podeu trobar en aquest ENLLAÇ

Imatge del final de l'enregistrament del vídeo
La campanya per l’acollida Casa nostra, casa vostra reunirà una cinquantena dels artistes més destacats del país al Gran Concert per a les Persones Refugiades, que es farà el dissabte 11 de febrer al Palau Sant Jordi de Barcelona.

Els artistes que participaran al Gran Concert per a les Persones Refugiades són:
Txarango; Antonio Orozco; Lluís Llach i Sílvia Bel; Manolo García; Macaco; Sílvia Pérez Cruz, 
Sopa de Cabra; Amaral; Los chichos; Roger Mas; Paco Ibañez; Joan Dausà; Marina Rossell; 
Ismael Serrano; Aziza Brahim; Barcelona Gipsy Balkan Orchestra; Feras Almalat; Cheb Balowsky;
1st African Gospel Choir; Peripatètics de Merlí; Colla Vella dels Xiquets de Valls; Minyons de Terrassa; Castellers de Vilafranca; Colla Jove de Tarragona; Orquestra Simfònica de l'ESMUC; Coral Carmina;
Manu Guix; Companyia Elèctrica Dharma; Santi Balmes; Gossos; Jofre Bardagí; Feras Almalat; 
Gemma Humet; Judit Neddermann; Sílvia Comas; Núria Graham; Pemi Fortuny; Lucrecia; Gertrudis; Lax'n'Busto; Bonobos; Itaca Band; La Sra. Tomasa; Clara Peya; Guillem Roma; Oriol Barri; Joan Masdeu; Sara Pi; Edna i Kathy Say; Anna Roig; Andrea Motis; Elena Gadel i Ivette Nadal...

L’espectacle es fa amb la direcció artística de Casa nostra, casa vostra, la direcció escènica de La Fura dels Baus, la producció del Primavera Sound i la col·laboració de Canet Rock. 

El relat del viatge d’una persona refugiada 

El Gran Concert per a les Persones refugiades relatarà la vida d’una persona que cerca refugi, i els tres blocs de l’espectacle correspondran amb les tres parts del seu viatge: l’origen, que és la guerra, la destrucció o la misèria; el trajecte, que és el perill dels mars i les fronteres, i l’arribada, que sovint acaba comportant aturar la vida en un camp de refugiats.

Per filar aquest relat, pujaran a l’escenari combinacions artístiques inèdites. 

Les grans dates de la campanya Casa nostra, casa vostra:

5 de febrer Gran recollida de signatures

Nombroses ciutats de tota Catalunya preparen una gran mobilització simultània per donar a conèixer la campanya a tot el territori i multiplicar el número d’adhesions al manifest

11 de febrer Gran concert per a les persones refugiades

Una cinquantena d’artistes pugen a l’escenari del Palau Sant Jordi en un espectacle a favor de l’acollida

18 de febrer Gran manifestació a Barcelona

La mobilització més gran que s’hagi fet mai a Europa des de l’esclat de l’actual crisi del refugi arrencarà de la plaça Universitat i acabarà davant del mar Mediterrani, on l’any passat més de 5.000 persones van perdre la vida. 

La web amb tota la informació

Tota la campanya es podrà seguir al web www.casanostracasavostra.cat i a les xarxes socials Facebook, Twitter i Instagram amb el nom d’usuari @volemacollir i l’etiqueta #volemacollir.

El web explicarà el minut a minut de la campanya, recollirà signatures del manifest i serà un centre de documentació sobre la denominada crisi migratòria a Catalunya i a Europa.

També s’hi podran fer aportacions econòmiques, que serviran per finançar una convocatòria d’ajudes a les entitats que treballen en migració i refugi.

L'apartat de transparència del web (http://www.casanostracasavostra.cat/qui-som/transparencia) podeu consultar com ens financem, a què destinarem els diners, com publicarem els comptes i amb quins bancs treballem. 

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More