dimecres, 18 de gener del 2017

La Cubana dirigeix Maaambo


A L'AUDITORI DE BARCELONA, dissabte 21 de gener a les 12.30h.
Xerrada prèvia a les 11.30h.

La Cubana dirigeix el nou espectacle del Servei Educatiu de L’Auditori 
amb la Banda Municipal de Barcelona
Amb la direcció musical d’Henrie Adams

Maaambo! compta amb la direcció escènica de La Cubana, 
que crea per primera vegada un espectacle escolar i familiar.

El Servei Educatiu de L’Auditori i la Banda Municipal de Barcelona estrenen aquesta setmana un nou concert per a públic escolar i familiar. Maaambo!, una de les grans novetats d’aquesta temporada, proposa un viatge a l’Amèrica Llatina per descobrir-ne la varietat de ritmes i músiques. 

Els músics de la Banda Municipal de Barcelona són els guies d’aquest apassionant tour en avió que portarà els passatgers de la Sala 1 Pau Casals del tango al son, passant pel mambo, el danzón o el joropo. 

Enfilat a l’avió de la Banda Municipal de Barcelona airlines, que s’enlaira des del centre de Barcelona, el públic farà escala a Cuba, Puerto Rico, Argentina, Mèxic, Brasil i Venezuela. En cadascun d’aquests set països podrà escoltar les sonoritats de la seva tradició musical popular, conèixer algunes de les figures clau de la història de la música llatina i les seves danses més característiques. 

Entre el repertori sonaran peces tant emblemàtiques com el Mambo num. 8, La conga del fuego nuevo, La bamba, el Libertango, el Malambo o el Tico Tico. El viatge acaba amb el retorn dels músics a Catalunya on ens portaran l’havanera La bella Lola després d’haver travessat l’Atlàntic.

Maaambo! compta amb La Cubana que dirigeix per primera vegada un concert dedicat al públic escolar i familiar. La Cubana n’ha ideat el vestuari, les coreografies, els audiovisuals i tots els elements que faran d’aquest concert una autèntica festa llatina.

La direcció musical la signa Henrie Adams, que té una llarga relació amb la Banda Municipal ja que en va ser el seu director assistent durant tres anys.

El proper dimecres dia 19 i dijous dia 20 se celebraran els concert escolars amb totes les localitats exhaurides i dissabte dia 21 serà la gran estrena per a públic familiar.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More