dissabte, 21 de gener del 2017

L'Hostalera de Goldoni a La Biblioteca


L'Hostalera de Carlo Goldoni, amb Direcció i adaptació de Pau Carrió

Amb:
Laura Aubert,  David Verdaguer,  Júlia Barcelo,  Javier Beltrán, 
 Jordi Oriol,  Alba Pujol i Marc Rodríguez.

Esteu escoltant l'entrevista amb David Verdaguer  (Foto ES)


De nou, aires italians dins la Biblioteca, fins el 26 de febrer.
Taules amb tovalles de quadres, flaires de pasta al ragú i ritmes dels 60’s. 

Un text clàssic, que continua la línia de Teatre d’Art que La Perla 29 ha anat fent i de nou, la col·laboració amb Pau Carrió, antic ajudant de direcció i coneixedor del nostre projecte. 

Una companyia de set actors, joves i amb ganes, encapçalada per Laura Aubert i David Verdaguer, interpreten aquest Goldoni, amb flaira de macarrons.

Mirandolina porta l’hostal que va heretar del seu pare. Molts dels clients que hi arriben, especialment els homes, acaben rendint-se als seus peus, i molts s’hi estan molt més temps del que esperaven. Una tarda n’arriba un que sembla no voler saber-ne res i Mirandolina decideix fer-lo caure. A partir d’aquí arrenca una lluita entre dos bèsties tocades per la passió, l’amor i el joc de la seducció.

Una comèdia plena de preguntes sobre el sexe, l’enamorament, l’amor… on comença un i acaba l’altre? Els sabem diferenciar quan un o l’altre ens arrosseguen? I si no ens arrosseguen? Què és això que tothom diu que experimenta amb un mateix nom però amb mil matisos diferents? 

Un joc ple de plaers, música i menjar.

Podeu veure un Clip Promocional en aquest ENLLAÇ

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More