dimarts, 19 de desembre del 2017

Cobi Curro Naranjiro, a la Sala Muntaner


COBI CURRO  NARANJITO
l'espectacle musical de The Feliuettes
es presenta a la Sala Muntaner


Esteu escoltant l'entrevista amb en Martí Torras, el director del muntatge,
Intèrpretat per:
The Feliuettes:  (Laia Alsina Riera,  Maria Cirici  i  Laura Pau)
i un music:   Gerard Sesé / Ferran Vilajosana



Benvinguts al Bar Cobi Curro Naranjito, -antic Casa Mary-, un bar de carretera en un punt indeterminat de la Ctra Nacional II entre Massanet de la Selva i los Monegros. 

Les tres filles i “mitja” de la Mary i del Francisco regenten la fonda que van heretar de la seva difunta mare, i ho han disposat tot per rebre les mascotes més cèlebres del passat, organitzant el T.I.M.O. 2017: La Trobada Internacional de Mascotes Oblidades. Una convenció on es retroben totes les mascotes esportives i corporatives per fer teràpia col·lectiva, recordar vells temps i fer un viatge al passat.

Però les tres filles i mitja només tenen un únic objectiu: Conèixer el seu pare. L’home que un dia va ser Cobi, Curro, Naranjito.

Una espectacle que és una comèdia, un musical, un cabaret i un retorn al passat, amb l’humor més absurd que trobareu a la cartellera, de la mà de tres grans actrius còmiques: la Laia Alsina, la Maria Cirici i la Laura Pau, que canten i ballen al ritme de la música original de Gerard Sesé, interpretada en directe.

Un espectacle amarat de diversió, gamberrisme i nostàlgia a parts iguals, ple de referències, personatges, cançons, sèries, pelis,…perquè qui hagi viscut als 80 i 90 sap que van ser dècades de llums i contrastos...com la infantesa de Cobi Curro Naranjito.



0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More