dijous, 14 de desembre del 2017

'Tortugues... i L'home sense veu, a la Beckett



"Tortugues: la desacceleració de les pertícules "

a la Sala Beckett
Autoria i direcció: Clàudia Cedó

Repartiment: Dani Arrebola, Àlex Brull, Clara Cols i Alícia Puertas

Aquest nadal, la Beckett proposa dos espectacles de la Clàudia Cedó, autora resident d’aquesta temporada.

Es tracta de Tortugues: la desacceleració de les partícules i L’home sense veu, que s’intercalaran al llarg de la setmana per tal que els espectadors els puguin veure tels dos muntatges.

Les dues propostes són producció de la Sala Flyhard, amb la qual la Beckett col·labora des d’aquesta temporada amb la voluntat de treballar per la promoció de la dramatúrgia catalana.
Sinopsi

Fa temps que en Joan i la Marta s’han adonat que no van al mateix ritme. S’estimen, però es trepitgen quan ballen i la neurosi d’en Joan s’està a punt de carregar la seva relació.

Empesos pel desig de sincronitzar-se i portar un ritme de vida més tranquil, es traslladen al camp per prendre’s les coses amb més calma. Però quan les seves vides s’entrecreuen amb les de l’Òscar i l’Àgata, una parella de joves científics que viuen a tota velocitat, el senzill estil de vida que estaven buscant acabarà complicant-se.



" L'home sense veu "

Autoria i direcció:  Clàudia Cedó
Intèrprets:  Cristina Cervià  i  Jordi Subirà


Sinopsi

La Cecília està a l’atur, té dos fills adolescents i un marit que viu escarxofat al sofà. 

En Tom Baxter és astronauta i viu aïllat, a la lluna, intentant enviar la seva veu a la Terra. Sense ningú que els comprengui del tot, la Cecília i en Tom van tirant, com anestesiats, esperant que succeeixi alguna cosa que els connecti amb l’entorn i doni sentit a tot plegat. Però el cap de setmana que Cecília decideix substituir la seva amiga a la feina, les seves vides faran un tomb. 

L’home sense veu parla de la comunicació entre les persones, la soledat i la possibilitat de trobar un llenguatge comú, un traductor universal que ens serveixi per connectar amb els altres, encara que estiguin lluny.

El magnífic vestíbul de la Sala Beckett
Trobareu més informació en aquest  ENLLAÇ


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More