divendres, 10 d’octubre del 2014

"La gent molesta" al Teatre GaudíLa darrera obra de Carles Mallol (per a molts la millor), un autor que està vivint un dels moments més dolços de la seva trajectòria, després de guanyar el Premi Born de Teatre i combinant La Riera, el Torneig de Dramatúrgia de Temporada Alta i diverses estrenes en una mateixa temporada. La gent molesta és una coproducció amb l’escola Eòlia i una comèdia que, tot jugant amb l’espectador, acaba convertint-se en un thriller amb una forta càrrega de crítica social.

La Gent molesta es podrà veure al Teatre Gaudi, del 16 d'octubre al 2 de novembre.

Director:   Carles Mallol
Actors:     Tasio Acezat,  Anna Maruny,  Quique Nubiola,  Xesco Palacín,  
Tània Roca,  Sara Sors  i  Ester Villamor.
L’argument:

En Biel s’acaba de comprar un pis. S’hi ha deixat molts diners. S’hi ha deixat la pell. S’hi ha deixat la vida. És molt jove i ha decidit fer el pas, no sap si perquè és una cosa que s’ha de fer, perquè realment li venia de gust o perquè necessitava trobar un lloc a la vida on enfonsar les arrels. 

Un hipoteca a canvi d’uns amics, d’uns veïns. En Biel tampoc no sap quin barri ha triat. Al barri on hi tindrà el pis cuiden molt els seus, fan tot el possible perquè la gent sigui feliç. La gent que viu allà. Els de fora ja és una altra cosa. Els de fora molesten. Ell encara no sap si és de fora o ja és del barri. 

De fet, per això fan una assemblea de veïns extraordinària:
Per decidir què faran amb en Biel.

El barri aparentment idíl·lic en el que en Biel tenia pensat viure es va convertint,
no tan de mica en mica com podria semblar, en un malson. 

El pes de tenir una hipoteca només és la punta de l’iceberg. A sota, tot està ple de merda.

La gent molesta és un espectacle produït per l’Escola Eòlia de Barcelona com a Taller de Pràctica Professional, amb la col·laboració de Fundació SGAE.

Trobareu més informació al web del teatre Gaudí, en aquest  LINK

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More