divendres, 17 d’octubre del 2014

"Somriures i llàgrimes"

(21/10) Aquesta producció ha anul.lat la temporada 
que s'havia de representar al Teatre Aquitània.
Hi ha previsió de dur-la a terme en un altre teatre.
Els desitgem que sigui ben aviat.
* * * * * * *
"SOMRIURES I LLÀGRIMES" en català,

Per primera vegada a Barcelona es representarà en català el famós musical de títol original “The sound of music” amb la traducció de “Somriures i llàgrimes”.

Un espectacle dirigit a un públic familiar de totes les edats que fa somriure els més petits amb melodies tan conegudes com “Do-re-mi” o “My favourite things” i fa emocionar als més grans amb una història que té un rerefons polític i dramàtic.

Després d'unes representacions prèvies i de la pre-estrena, el passat 13 de juliol al Teatre Victòria de Barcelona, ara és el Teatre Aquitània el que obre les seves portes, el dia 24 d’octubre, per estrenar aquest musical, ple de música, coreografies, molts somriures i alguna llàgrima; per primera vegada en català; que es podrà veure els divendres, dissabtes i diumenges.

Una companyia de més de 20 actors, 
encapçalats per:
Maria Torras, Xavier Rivera-Vall, 
Marta Torras, Enric Cusi, Dani Claramunt,
 Naiomi Weiler i Carles Pulido, 
amb la Direcció Musical de Juli Rodríguez, representen una versió sincera i emocionant d’aquest musical que segur que ha marcat a moltíssimes persones al llarg dels anys.

Podeu accedir a un video promocional des de aquest LINK
La companyia:
Somriures i llàgrimes, és el projecte d'una companyia de teatre musical fundada pel músic Juli Rodriguez i l’actriu i cantant Maria Torras, tots dos amb una llarga trajectòria tant en el món de l’espectacle com en el camp pedagògic, amb l’objectiu de posar en escena tota mena de musicals i amb la intenció d’omplir un buit de l’escena catalana, especialment en el camp del teatre musical de gran format, que sovint ha de recorre a productores de gran abast, la majoria de les quals, de procedència internacional. 

El teatre musical, sobretot el que es produeix a Broadway o al West End londinenc, exigeix un desplegament de recursos i mitjans inabastables per les companyies de casa nostra. Tot i això, el repte de la nostra companyia és poder mostrar que amb fórmules menys espectaculars però sense desmerèixer la qualitat i dignitat de les obres, també es poden assolir resultats òptims i ben atractius pel nostre públic català. 

La companyia ha produït, amb finalitats pedagògiques i en circuits alternatius, musicals de renom com ara, “Els miserables”, “Grease”, “Mamma Mia!”, “Rent”, “Chicago” o “Oliver”. 

Ara, amb “Somriures i llàgrimes”, s’inicia una nova etapa en el circuit del teatre professional amb vocació de ser una companyia estable de llarg recorregut. 

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More