dimecres, 15 de juliol del 2015

"Al vostre gust" al Parc de l'Estació del Nord


PARKING SHAKESPEARE PRESENTA “AL VOSTRE GUST” 

Parking Shakespeare torna per setè estiu consecutiu amb un Shakespeare a l’aire lliure

PARC DE L’ESTACIÓ DEL NORD · DEL 16 DE JULIOL AL 2 D’AGOST DE 2015 · 21h

Ja és tota una tradició: Parking Shakespeare torna un any més al Parc de l’Estació del Nord, com l’autor al bard. Aquest any, la companyia presenta l’adaptació de la comèdia “Al vostre gust”, i ho fa una vegada més amb un muntatge a l’aire lliure, en 360º  i de manera gratuïta. 


Traducció: Salvador Oliva    Versió i direcció: Llàtzer Garcia

Repartiment: 
Òscar Bosch, Mireia Cirera, Ester Cort, Adrià Díaz, Muguet Franc, Pep Garcia-Pascual, 
José Pedro García Balada, Carles Gilabert, Santi Monreal, Ricard Sadurní i Vanessa Segura

Després de sis estius i tres hiverns, la companyia presenta el seu 10è espectacle. Aquesta vegada, el director convidat és Llàtzer Garcia (La Pols, 2014). Amb un èxit aclaparador la temporada passada -més de 6.000 espectadors en 3 setmanes-, fruit de la seva llarga trajectòria, la companyia vol apostar, una vegada més, pel format obert, gratuït i de proximitat.

En aquesta ocasió, les funcions tindran lloc entre el 16 de juliol i el 2 d’agost (menys el dimecres 22 i 29 de juliol) a l’espiral dels til·lers del Parc de l’Estació del Nord.

En paraules del director, Al vostre gust “és una comèdia, sí, però va més enllà de la situació d’embolics que produeix la rialla. Té un gran poder poètic i és un dels millors cants a la felicitat i a la llibertat que ens ha donat el teatre. Apareixen dos dels més grans personatges de l’autor anglès: la intrèpida i enginyosa Rosalina -potser la millor creació femenina que mai va fer Shakespeare- i el melancòlic Jacques. Un personatge que està a l’alçada del millor Falstaff o Lear”.

“La dicotomia entre realitat i ficció és el que més m’interessa del text. El món real i l’imaginari. L’espai real i l’espai mental. La realitat i el somni. La pèssima realitat que empeny als personatges a fugir al món idíl·lic per excel·lència.”0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More