dijous, 16 de juliol del 2015

Magnífiques propostes de Promentrada

Els millors preus amb Promentrada i Ràdio Gràcia
Hi podeu accedir amb el codi de l'emissora: radiogracia i la contrassenya: radiogracia14

Una partida de pòquer serveix d’excusa a un dels grans noms de la dramatúrgia britànica per posar en escena un joc de cartes i testosterona, una comèdia d’homes que parla, entre altres coses, de pares i de fills. Un espectacle brillantment dirigit per Julio Manrique.
Entrades des de 18€


PIU-PIU

Fins al 26 de juliol
Teatre Almeria

7€
 

Teatre per als més petits de la casa!

Un espectacle per a nadons de 0 a 3 anys. Aquest és un espectacle construït amb molt d’amor  per a fer una primera aproximació dels nens al teatre. 

 


BOMBOLLAVÀ

Fins al 26 de juliol
Teatre Tívoli

Des de 12€
 

Últimes funcions!

Un desafiament artístic a la recerca de la bellesa que s'amaga a les bombolles de sabó i que comparteix el protagonisme amb elements innovadors, projeccions i molta llum.

 

BANGKOK

Fins al 2 d'agost
La Villarroel

Des de 15€
 

Últimes setmanes!

No deixeu escapar aquest gran text d'Antonio Morcillo i un repartiment de luxe format per Carlos Álvarez-Nóvoa i Bafnis Balduz. Aquesta obra és una crítica ferotge a la política econòmica del país que us enganxarà de principi a fi. 

 

BUSTAMANTE

21 d'agost
CCR Pineda de Mar

Des de 25€
 

Presenta nou disc!

Tres anys després del seu últim àlbum, Bustamante té llest el seu nou disc "Vivir", en aquesta ocasió és un treball que mostra una evolució artística pel que fa als treballs anteriors i en què es veu reflectit tant el seu creixement artístic com el minuciós treball de selecció de repertori per a aquesta ocasió.

 

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More