dijous, 16 de gener del 2014

L'esperada tornada de "El Brujo" a Barcelona


Després de 8 anys d’absència de la nostra ciutat, torna Rafael Alvarez  “El Brujo", al Teatre Condal, amb  “La  Odisea”,   la seva particular visió  de l'obra d'Homero i el mític viatge d'Ulises.

Aquesta  vegada  be acompanyat  de  dos musics, percussió  i  corda, que  li  donen  el  contrapunt, especialment el peculiar so de un sitar hindú,  per
posar-se en la pell dels antics joglars i transportar, als espectadors, a la rítmica que evoca la manera com en gaudia el públic de la època.

Rafael Alvarez ens parla de la importància del gest i de l'expressió corporal.

També ens diu que ell llegeix per a la gent que no te temps de fer-ho;  que transforma  els texts de la narrativa universal, en clau d’humor,  per a que siguin més accessibles;  en resum, que és com  un guia turístic que ens porta per un camí molt més amè.

En les seves paraules: “Doy un enfoque de actualidad a la enseñanza, a la sabiduria, que encierra el texto, incluso de tipo político, para abordar los problemas de la democracia, de la convivencia y los conflictos”

Com sempre, El Brujo ofereix un magnífic exercici d’interpretació que recomanem no es deixin perdre.

LINK  Entrevista a Rafael Alvarez

1 comentaris:

Varem anar a veure'l i ens ho vam passar molt be. Aquest home te uns registres de veu impressionants !!! Gràcies per promocionar-ho a Ràdio Gràcia, ja que ha estat la forma d'assabentar-nos.
Pels que no l'han vist puc dir que, a més de la part còmica que incorpora, hi ha la de comprensió del text d'Homer, que d'una forma senzilla ens ofereix "el Brujo"

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More