dijous, 30 de gener del 2014

"Equilibristes" es presenta al Almeria Teatre

Ahir es va estrenar al Almeria Teatre: “EQUILIBRISTES” de Mireia Izard, que ens diu que, aquesta obra, parla de  l’amistat i la sinceritat:

“L’amistat, un concepte idealitzat i alhora tan inexplicable....Perquè connectem amb una persona en concret?.
Però més enllà de com comença l’amistat, quin és el fràgil equilibri que fa que, aquella relació, es mantingui al llarg dels anys i no es trenqui?.
I l’obra neix precisament d’aquesta pregunta. La colla d’amics de la infància que, malgrat que la vida ens ha anat modelant i ens ha fet canviar, continua sense qüestionar-se, les trobades en les que es rememoren les anècdotes passades i es comenta l’actualitat...
Què li espera a  quest grup  d’amics  quan ja  no es pot dissimular,  quan  tots  es  miren  als ulls  i  s’adonen
(i reconeixen) que han canviat?
“Equilibristes” és una fotografia d’aquest instant on tothom es despulla i les mascares es desfan, on els records es barregen amb retrets i veritats revelades en un dia on tothom es fa una mica més gran.
Obrir els ulls i adonar-se que has crescut, acceptar que la realitat és diferent de com la volies imaginar fa mal, però potser és l’única oportunitat de tornar a la casella de sortida i començar la partida”

Es podrà veure al Almeria Teatre només fins el 9 de febrer.

I a partir del dia 12: “KILLER”, que compartirà espai, a partir del 14 de febrer, amb: “EQUILIBRISTES” de Farrés brothers i cia.


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More