dijous, 23 de gener del 2014

Per un sí o per un no, a la Sala Muntaner


La Sala Muntaner (carrer Muntaner, 4) ens presenta, del 22 de gener i fins al 9 de març, la obra de l’autora francesa Nathalie Sarraute: “PER UN SÍ O PER UN NO” sota la direcció de Ramon Simó i interpretada pels actors: 
Lluís Soler i Xavier Boada.
Aquesta obra, una de les més representatives de la autora, es va estrenar l’any 1982, enlluernant al mon amb la historia de dos vells amics que es retroben, iniciant una conversa anodina que els porta a una batalla sense treva i al adéu definitiu de la seva antiga amistat.

Ja es va representar fa uns quants anys, al Teatre Poliorama, pels actors Josep Mª Flotats i Juanjo Puigcorbé. Ara torna de nou als escenaris,  de la mà del director Ramon Simó, que també a assolit la traducció i adaptació d’aquest magnífic text de Sarraute, trencant la famosa 4ª paret que separa als actors del públic, involucrant-los amb la decisió final dels protagonistes d’aquesta magnífica proposta teatral.

Creiem que la presencia al escenari dels actors Lluís Soler i Xavier Boada, amb la seva solvència interpretativa, ens dona la garantia d’assistir a una representació del tot recomanable.


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More