divendres, 24 de gener del 2014

"Un enemic del poble", al Teatre Lliure de Montjuïc

Aquest clàssic de Henrick Ibsen, s’ha estrenat al Teatre Lliure de Montjuïc, en versió lliure de Juan Mayorga (l’autor contemporani més representat i a més llocs, dons les seves obres es poden veure arreu del mon) i Miguel del Arco, que també assumeix la direcció; que ens diuen: 
"Un enemic del poble, és una obra extremadament incòmoda i, per això, profundament teatral. Perquè el teatre és l’art del conflicte i no hi ha conflicte més valuós en un teatre que el que enfronta l’escenari amb l’espectador”.

Amb un ampli repartiment, encapçalat per Pere Arquillué (entrevista que trobareu publicada), aquesta nova proposta del Lliure, que estem segurs assolirà un gran èxit, incorpora dues cançons, amb lletres creades a partir de textos poètics originals d’Ibsen.

Serà una temporada curta, doncs només es podrà veure fins el 16 de febrer, i amb iniciatives que considerem paga la pena difondre:
El dia 2 de febrer es farà un col·loqui, amb la companyia després de la representació.
El dia 14 de febrer es farà una funció accessible, amb sobretítols i audiodescripció per a persones amb discapacitat auditiva i visual. Aplaudim aquesta iniciativa que, tot i que ja porta temps en marxa, esperem i desitgem es pugui anar ampliant; doncs son pocs els teatres que, com el Lliure, entenen la necessitat de poder fer arribar, les seves produccions a aquest col.lectiu.

A continuació recuperem l'esmentada entrevista amb en Pere Arquillué - LINK


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More