dimecres, 14 de gener del 2015

Cena con amigos, al Tantarantana

La companyia Gloria López Producciones presenta la peça de Donald Margulies "Cena con amigos", amb versió i direcció de Daniel Veronese.

L'espectacle s'estrena avui a les 20:30h al Teatre Tantarantana

L'obra Cena con amigos, Premi Pullitzer l’any 2000, és un text bell i intel·ligent, amb delicat humor on es parla del món de la parella a través de la relació entre dues parelles que es coneixen des de joves.

Està dirigida per Daniel Veronese, un dels directors més destacats del panorama teatral argentí i Premi Max 2013, i interpretada per Gloria López Producciones, companyia andalusa de llarga trajectòria i consolidada en el panorama teatral.

Cena con amigos acaba de rebre al Certamen nacional de teatro de Garnacha de Rioja el premi a la millor direcció per Daniel Veronese i el premi a la millor actriu principal per Gloriá López i May Pascual.

Avui 14 de gener s’estrena a la sala BAIXOS22 del Tantarantana l’obra Cena con amigos de Donald Margulies, de la mà de la companyia Gloria López Producciones, i amb versió i direcció de Daniel Veronese.

Tot comença amb un simple sopar entre amics, com tants, compartint anècdotes, records comuns i viatges. Però en aquesta ocasió la notícia de la ruptura d’una de les parelles comença a esquerdar la típica serenitat de les famílies econòmicament acomodades, aburgesades i existencialment satisfetes. Els efectes de la disolució matrimonial generen que tot el que semblava al seu lloc i era tranquilitzador s’esquerdi.

L'obra Cena con amigos, Premi Pullitzer l’any 2000, és un text bell i intel·ligent, amb humor delicat on es parla del món de la parella quan apareix un conflicte. A partir d’aquest punt s'obren abismes de comunicació, s’intenta recuperar un món en comú que ja està perdut i l'amistat trontolla...

Cena con amigos ens parla d'una realitat que sorprèn per la seva veritat, per la mirada sobre cadascun dels personatges, on es pot viure i reconèixer la solitud de cadascun, la seva necessitat, la seva dificultat, confirmant-nos que el comportament de l'ésser humà està ple de laberints d'emocions i contradiccions i és difícil de jutjar.

En aquesta obra l'humor, la humanitat i la tendresa es troben a cada escena... i a tots ens parlarà d'una vivència, d'un moment... d'alguna cosa nostra.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More